Και όταν τα Τέμπη θα κλείσω, τότε θα χύσω…

Και όταν τα Τέμπη θα κλείσω, τότε θα χύσω…

Γουστάρω ΑΕΛ από πιτσιρικάς. Έγινα ΑΕΛ γιατί το γούσταρα. Γιατί γούσταρα την ιδέα το χρώμα το Αλκαζάρ, το άλογο και ακόμα περισσότερο την πόλη μου, την Λάρισα. ΑΕΛ δεν είσαι ρε ούτε για να δεις Ριβάλντους ούτε και Σισσέδες. ΑΕΛ είσαι γιατί είναι η Αγάπη σου, ο Έρωτας σου αλλά και η Λατρεία σου ταυτόχρονα. Γίνεσαι ΑΕΛ για να γουστάρεις.

Αυτήν η ομάδα μας έχει χαρίσει από λύπες μέχρι αμέτρητες χαρές. Και αυτό γιατί όπως και κάθε αυτοκρατορία στην ιστορία του πλανήτη μας, είχε την ακμή της αλλά είχε και την παρακμή της, έτσι και η αυτοκρατορία της ΑΕΛΑΡΑΣ μας έχει περάσει από πολλά κύματα.

Κάποτε πήγαν να μας πάρουν αυτό που με τόσο κόπο ορισμένοι άνθρωποι έκτιζαν για πολλά χρόνια. Το πρωτάθλημα. Και τότε μια βυσσινί λαοθάλασσα έκοψε την Ελλάδα στα δύο.

Αύριο η ίδια μάζα κόσμου της Λάρισας και της ΑΕΛ ετοιμάζεται να κλείσει εκ νέου την Εθνική οδό, αυτήν την φορά στο ύψος του κόμβου του Ευαγγελισμού, υπερασπίζοντας το πιο «καθαρό» σωματείο τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Η αδικία αυτήν την φορά δεν αφορά αφαίρεση κάποιου υλικού στέμματος. Αφορά αφαίρεση ηθικής υπερηφάνειας. Θέλουν να ρίξουν το πλέον υγιής σωματείο σε όλη την SL, στην FL κρατώντας στη «σούπα» τους, ομάδες μέσα στην μπόχα. Ομάδες που αποτελούνται από αρχιλαμόγια που έχουν κάνει περιουσίες από τα στοιχήματα τους. Ανεπάγγελτοι πρόεδροι με τραπεζικές καταθέσεις ύψους μισού Δις Ευρώ.

Μωρέ δεν τα δίνετε στο κράτος να ξεχρεώσουμε λέω εγώ, να σας κάνουμε και Αγάλματα στις πόλεις σας, να σας κάνουμε Εθνικούς ήρωες. Να γραφτούν τα ονόματα σας με «χρυσό μελάνι» στα βιβλία της Ιστορίας. Να σας διαβάζουν ακόμη και τα παιδιά μας στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού.

Είχαμε κάποτε τους Κολοκοτρώνη, Διάκο, Παπαφλέσσα, Μπουμπουλίνα, τώρα θα έχουμε τους Ψωμιάδη, Μπέο, Τσακογιάννη και όλους τους συναφή εμπλεκόμενους.

Την Τετάρτη ραντεβού στα οδοφράγματα ρε λαμόγια στα Τέμπη.

Να είμαστε όλοι εκεί για να τις δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε ενωμένοι…

ΑΕΛΑΡΑ!

KEEP THE FAITH…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...