Κακαβίτσης… εμπιστευτικό

Ο Γιώργος Κακαβίτσης έδωσε στη πρεμιέρα τον βαθμό στον Σμόλικα Φαλάνης στο 1 – 1 με τον Δωτιέα Αγιάς, και στην δεύτερη αγωνιστική και πάλι με δικό του τέρμα, έδωσε αυτήν την φορά τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη.

Με τη νίκη αυτή οι “πράσινοι” έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς και την δεύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα της “μεγάλης” κατηγορίας, ενώ από την άλλη οι Τυρναβίτες έμειναν στους τρεις και τις εντυπώσεις της ανατροπή της πρεμιέρας στη Νέα Πολιτεία κόντρα στην ομώνυμη, Αστραπή.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Γιώργος Κακαβίτσης με κεφαλιά στο 40′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαλαμώτη.

Ο Τύρναβος θα μπορούσε να είχε πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας εάν τόσο η προσπάθεια του Τζιόλα στο 27′, όσο και του Πατσιωτού στο 80′ έβρισκαν δίχτυα αντί το δοκάρι του Καραναστάση.

Οι Συνθέσεις

Τύρναβος (Τάκης Παραφέστας – Νίκος Αλεξούλης): Γραβάνης, Λιάκος, Μπάκος (75′ Ντουνούδης), Γαλάνης, Καρακάνος, Αυλογιάρης (63′ Γανός), Βλιώρας (49′ Κοκόμπελης), Γκαντρής (50′ Φιλίππου), Νάτσης, Πατσιωτός, Τζιόλας.

Σμόλικας Φαλάνης (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Δολιάνης, Σκούπρας, Κολοβός, Μάρης, Μπαλαμώτης (85′ Κακανούλιας Δ.), Ταστεμερίδης, Κατσαρός (75′ Ζιώγας), Τάχας (70′ Γάλλος), Κακαβίτσης, Λιούσκας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουμαρσόπουλος, Αναστασίου, Νάκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...