Καλαϊτζίδης: «Με όλες μας τις δυνάμεις για το θαύμα»

Με όλες του τις δυνάμεις θα παλέψει για τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης ο Απόλλων, σύμφωνα με όσα δήλωσε, μετά τον αγώνα με την Παναχαϊκή, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Ο προπονητής της ομάδας ρωτήθηκε ακόμη για την αναδιάρθρωση, την ένσταση για το παιχνίδι με τον Αήττητο, τα οικονομικά ζητήματα, αλλά και τον κακό αγωνιστικό χώρο.

Αρχικά είπε:

«Στο μυαλό μου κυριαρχούν δύο σκέψεις. Μία ότι μετά το σημερινό αποτέλεσμα η ομάδα 7 αγώνες πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος έχει πετύχει την παραμονή της στη δεκάδα, αλλά το σημαντικό απ’ όλα είναι ότι βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Δύο σημαντικά γεγονότα για σήμερα, νομίζω είναι τα κυρίαρχα στη μέχρι τώρα προσπάθεια. Με όλες μας τις δυνάμεις θα διεκδικήσουμε να βρεθούμε στη δεύτερη θέση και να μπορέσουμε εκεί να διεκδικήσουμε το θαύμα με βάση τις συνθήκες με τις οποίες αγωνίζεται ο Απόλλων Πόντου».

Για την αναδιάρθρωση και την ένσταση με τον Αήττητο:

«Εγώ έπρεπε να ρωτήσω εσάς. Εσείς κάνετε ρεπορτάζ. Για την ένσταση, με βάση την έκθεση της ΕΕΑ η πληροφόρηση, που έχω, είναι ότι μας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσουμε τους 3 βαθμούς από τον αγώνα, που χάσαμε στο γήπεδο. Γιατί αναφέρει ότι, την 11η Δεκεμβρίου 2018, έκαναν ανάληψη χρημάτων, που απαγορεύεται, χωρίς να έχουν ολοκληρώσει το μετοχικό τους κεφάλαιο, στις 31/1/2018, είχαν μόνο 16.000 ευρώ μέσα, οπότε αντιλαμβάνεστε ότι μας επιτρέπουν να διεκδικήσουμε τον αγώνα, εφόσον ερμηνεύω σωστά την έκθεση».

Για το αν προλαβαίνει ο Απόλλων και την πρώτη θέση:

«Η πρώτη θέση δεν εξαρτάται από μας, εξαρτάται από το τι θα κάνει ο Βόλος, που είναι ήδη αρκετά μπροστά από μας. Η δεύτερη θέση εξαρτάται από μας και το τι θα κάνουμε».

Για το αν φοβήθηκε πως θα επηρεαστούν οι ποδοσφαιριστές από τα προβλήματα:

«Με τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά, έχουμε βρεθεί να διεκδικούμε υψηλούς στόχους μέσα από συνεχόμενους αγώνες. Αν αποπροσανατόλισε τη σκέψη των παικτών, αυτό το γνωρίζει ο καθένας. Αλλά διακρίναμε ότι και σήμερα είχαν υψηλό επίπεδο προσπάθειας. Αν το γήπεδο ήταν σε καλύτερη κατάσταση, ίσως και το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό».

Για το αν υπήρξε σκέψη αλλαγής έδρας:

«Όχι, δεν υπήρξε ποτέ σκέψη αλλαγής έδρας. Αν το κάναμε, θα έπρεπε να το κάνουμε από την αρχή».

Πηγή: Metrosport

The post Καλαϊτζίδης: «Με όλες μας τις δυνάμεις για το θαύμα» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...