Καλογιάννης: «Αφήνουμε πίσω το διχασμό, υπηρετούμε μόνον την πόλη και την αυτοδιοίκηση»

Σε δηλώσεις προχώρησε στο εκλογικό του κέντρο ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης ενόψει και του δεύτερου γύρου που θα γίνει την επόμενη Κυριακή.

Πιο αναλυτικά:

«Πρέπει να γνωρίζουν όλοι στην πόλη ότι εμείς δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να μπούμε στα ζητήματα του διχασμού. Αυτό που έχουμε πρώτιστο συμφέρον της πόλης είναι να υπηρετήσουμε την αυτοδιοίκηση και μόνον την πόλη και μόνον και τους κατοίκους της” είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, εκτιμούσε πως “ακριβώς στην ολοκλήρωση της πρώτης Κυριακής έχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για τη Συμπαράταξη Λαρισαίων. Η παράταξή μας διπλασίασε το ποσοστό της από την προηγούμενη φορά και είναι πρώτη.

Πιστεύουμε ότι οι συμπολίτες μας επιβράβευσαν το έργο μας πρώτα απ’ όλα και την ενότητα την οποία υπηρετήσαμε στην πόλη. Με αυτά τα δύο στοιχεία θα πορευτούμε και στην επόμενη Κυριακή. Δίνουμε τη μάχη της ενότητας στην πόλη, γιατί την επόμενη Κυριακή κρίνεται το πρόσωπο της πόλης, κρίνεται ο άνθρωπος που θα εγγυηθεί αυτής της ενότητας, ο άνθρωπος που θα εκπροσωπήσει ενωμένα και ενωτικά το λαό της πόλης.

Σ’ αυτό τον αγώνα θα είμαστε εκεί. Θα είμαστε δυνατοί με όλους τους συμπολίτες μας κι αυτούς που σήμερα δεν επέλεξαν να μας ψηφίσουν.

Θαρρώ πως έχουμε μπροστά μας μία νίκη που θα την επιδιώξουμε και θα την κατακτήσουμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...