Καλύτερα γήπεδα και πιο όμορφο ποδόσφαιρο…

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η παρουσίαση των γηπέδων των οποίων έχει ξεκινήσει η ανακατασκευή από την Περιφέρεια.

Το κάλεσμα της Διοίκησης της ΕΠΣΝ Λάρισας αποδέχθηκαν αρκετές ομάδες, όπου εκπρόσωποι των συλλόγων έδωσαν το παρών στην εκδήλωση αυτή που έλαβε χώρα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (πρώην Νομαρχία).

Το παρών φυσικά έδωσε ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός και ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Μπουχλαριώτης, με τον πρώτο να παίρνει το λόγο για τη παρουσίαση των γηπέδων που θα έκανε στη συνέχεια το στέλεχος Περιφέρειας Θεσσαλίας και υπεύθυνος Αθλητικών Έργων, κ. Δημότσιος.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός αναφέρθηκε στη ανακατασκευή των γηπέδων με πρώτο το γήπεδο της Φιλιππούπολης και στη συνέχεια την ανακατασκευή ακόμη είκοσι γηπέδων.

Συγκεκριμένα, των γηπέδων της Τερψιθέας, της Μάνδρας, του Ελευθεραί, της Φιλιππούπολης, της Ανάβρας, των Φαρσάλων, της Ελασσόνας, του Βλαχογιαννίου, της Τσαριτσάνης, του Μεγ. Ελευθεροχωρίου, του Μελισσοχωρίου, του Ομορφοχωρίου, της Μελίας, του Νέου Περιβολίου, του Μακρυχωρίου, του Συκουρίου, του Παραποτάμου, του Καλοχωρίου, της Ακαδημίας Τυρνάβου, του Δαμασίου και της Ροδιάς.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Μπουχλαριώτης που αναφέρθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο και τις συζητήσεις που έχουν γίνει με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό προκειμένου η πόλη της Λάρισας να αποκτήσει το δικό της Ενωσιακό γήπεδο.

Έπειτα, ακολούθησε η παρουσίαση των εργασιών που έχουν γίνει αρχικά στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και στα υπόλοιπα γήπεδα που αναφέραμε (είκοσι στον αριθμό), εκεί όπου όλα ξεκίνησαν από το 2017 με το πρώτο γήπεδο για ανακατασκευή να είναι αυτό του Απόλλωνα Λάρισας.

Μάλιστα, όλοι όσοι βρέθηκαν στη σημερινή εκδήλωση είδαν σε φωτογραφικό υλικό τη κατάσταση των γηπέδων και σε πόσο μεγάλο βαθμό χρειάζεται η ανακατασκευή τόσο στο χώρο των αποδυτηρίων και των εγκαταστάσεων στα γήπεδα εκτός φυσικά και από τους αγωνιστικούς χώρους.

Προς το φινάλε της σημερινής παρουσίασης ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας δέχθηκε ερωτήσεις και προβληματισμούς από τους εκπροσώπους των ομάδων όσον αφορά τους αγωνιστικούς χώρους και πως μπορούμε να δούμε καλύτερα γήπεδα στη συνέχεια…

Από τη πλευρά του ο κ. Αγοραστός έδειξε μεγάλη διάθεση να δημιουργηθούν οι κατάλληλοι αγωνιστικοί χώροι, τα κατάλληλα αποδυτήρια για τους ποδοσφαιριστές, καθώς όπως τόνισε εάν δεν επέμβει ο Δήμος σε αυτό το κομμάτι τότε η Περιφέρεια θα βοηθήσει από τη πλευρά της για να δούμε ένα καλύτερο και πιο όμορφο ποδόσφαιρο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...