Καμία απόφαση για σέντρα στις 20 και 21 Οκτωβρίου…

Ο Άρης Λυχναράς εκ μέρος του ΑΟΧ/Κισσαμικού έδωσε το παρών στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, την Πέμπτη το βράδυ.

Καταρχήν και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία έτσι ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα το άλλο Σαββατοκύριακο, 20 και 21 Οκτωβρίου. Αυτό είναι ένα θέμα που θα ξεκαθαρίσει στο πλαίσιο του διοικητικού συμβουλίου που γίνεται σήμερα στη Football League και όπου πρόκειται γενικότερα να συζητηθούν τα δεδομένα που έχουν προκύψει από οικονομικής πλευράς.

Τώρα, όπως γίνεται γνωστό, στη συνάντηση έγινε αναφορά εκ μέρους του υφυπουργού για μια χορηγία ύψους 500.000 ευρώ που θα προστεθεί στο ήδη 1,8 εκατ. ευρώ που είναι να λάβουν οι ΠΑΕ από την ΕΡΤ.

Από την άλλη, δεν αποσαφηνίστηκε τι είδους χορηγία είναι η συγκεκριμένη και κυρίως από πού θα προέλθει. Επί της ουσίας δηλαδή δεν υπάρχει κάποια συμφωνία, πολύ περισσότερο να κρίνεται επαρκής έτσι ώστε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα άμεσα. Παρ’ όλα αυτά, τα συμπεράσματα και οι αποφάσεις θα παρθούν στο ΔΣ της διοργανώτριας

Στη συνάντηση με τον υφυπουργό βρέθηκαν ο πρόεδρος της Ένωσης, Λεωνίδας Λουτσάκος, οι αντιπρόεδροι Παναγιώτης Γιαννακόπουλος και Κώστας Μπακαλάρος (Παναχαϊκή), αλλά και οι Δημήτρης Μπαταγιάννης (Τρίκαλα), Γιώργος Ζαρκάδας (Κέρκυρα), Παναγιώτης Λεονταράς (Ηρακλής) και Αρης Λυχναράς (ΑΟΧ/Κισσαμικός).

Πηγή: Athlitiko

The post Καμία απόφαση για σέντρα στις 20 και 21 Οκτωβρίου… appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...