Καμία κίνηση ακόμα από Καλαϊτζίδη

Η πίεση του καλοκαιριού και η απογοήτευσή του από την εικόνα, την οποία αντίκρισε το Σάββατο, οδήγησαν τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη στη δήλωση περί αποχώρησής του από τον Απόλλωνα Πόντου.

Το σίγουρο είναι ότι ήταν απογοητευμένος απ’ αυτά που είδε από την ομάδα, μετά από την τρίτη ήττα σε τέσσερα ματς. «Για ποιο λόγο να χαλάσουμε πάλι 8.000-10.000 ευρώ, αν παίζουμε τέτοιο ποδόσφαιρο;», έλεγε κάποια στιγμή μετά το ματς έξω από τα αποδυτήρια.

Η αλήθεια είναι πώς για την ώρα τουλάχιστον κρατά κλειστά τα χαρτιά του ο Καλαϊτζίδης αναφορικά με τις προθέσεις του. Δεν έχει διαρρεύσει κάτι από την πλευρά του. Ωστόσο, υπάρχουν συνεργάτες του, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι δύσκολα θα αποφασίσει να φύγει. Κατά τα άλλα, υπάρχει παιχνίδι στα κοντά και δη την Τετάρτη, αφού ο Απόλλων Πόντου καλείται να ταξιδέψει στην Κρήτη να παίξει με τον Ηρόδοτο σε διαφορετικό πλέον παιχνίδι απ’ αυτό του Κυπέλλου στο Παγκρήτιο.

Τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Απόλλωνα. Η αρχική εκτίμηση του γιατρού αναφέρει ότι δύσκολα θα γλιτώσει την επέμβαση ο Καλογέρης στο γόνατο. Αρα, ο χρόνος αποχής του θα είναι πολύ μεγαλύτερος ακόμη και από τον ένα μήνα, που είχαμε καταγράψει.

Σοβαρός αποδεικνύεται και ο τραυματισμός του Τσουμάνη, κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα να προλάβει τα δύο «κολλητά» παιχνίδια με Ηρόδοτο εκτός έδρας και με την Κέρκυρα εντός. Μέσα σε όλα αυτά προσθέστε και την τιμωρία του Σουντουρά, ο οποίος αποβλήθηκε το Σάββατο και δεν παίζει με τον Ηρόδοτο.

Πηγή: Metrosport

The post Καμία κίνηση ακόμα από Καλαϊτζίδη appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...