Καμπερίδης: «Να σταματήσουμε την επιθετικότητά τους»

Στον αγώνα (10/11, 15:45) απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, ο ο Άρης θα ψάξει τη δεύτερη νίκη του στο Πρωτάθλημα και ο Σάββας Καμπερίδης στάθηκε στον ρόλο των ξένων και του Δημήτρη Μαυροειδη.

Η αλήθεια είναι ότι πέντε παίκτες του Κολοσσού πετυχαίνουν τον 77% των συνολικών πόντων. Πρόκειται για τους Μαυροειδή, Ντιγκς, Ντουρέν, Μπράουνινγκ και Άσκα. Σε αυτό το στοιχείο στάθηκε και ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης, στις δηλώσεις του στο www.arisbc.gr.

«Μετά την ήττα από τη Kataja Basket για το FIBA Europe Cup, όλη η συγκέντρωση εστιάζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα, η οποία παραδοσιακά μας δημιουργεί προβλήματα στη Ρόδο. Βασίζεται κυρίως στην εξάδα των ξένων και στην εμπειρία και την ικανότητα του Μαυροειδή. Καθοριστικό σημείο του αγώνα είναι να σταματήσουμε την επιθετικότητα των τεσσάρων ξένων περιφερειακών, τόσο στο ανοιχτό γήπεδο όσο και στο set παιχνίδι. Θα πρέπει να επιβληθούμε στο παιχνίδι από την άμυνα μας, κάτι που δεν καταφέραμε να κάνουμε στο δεύτερο ημίχρονο στη Φινλανδία», είπε.

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...