Καστρίτης: «Είμαστε περήφανοι για την ομάδα»

Ο Γιάννης Καστρίτης στάθηκε στην μαχητικότητα των παικτών και το ανταγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν εναντίον του Παναθηναϊκού.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη δικαιότατη νίκη του. Έδειξαν από νωρίς ότι ήταν αποφασισμένοι και πήραν διαφορά. Δεν ξεκινήσαμε όσο συγκεντρωμένοι θα θέλαμε, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι από την αντίδραση των παικτών και που έμειναν ενωμένοι και προσπάθησαν. Για μεγάλο διάστημα μείναμε κοντά στο σκορ, αν όχι μέσα στο παιχνίδι. Οι τελευταίες τρεις μέρες ήταν δύσκολες για μα» δήλωσε ο τεχνικός της Κύμης και συνέχισε:

«Χάσαμε τον Οκερεαφόρ ο οποίος αποχώρησε, ενώ τραυματίστηκε και ο Μανωλόπουλος. Είχαμε να διαχειριστούμε ένα μικρό ρόστερ. Είμαστε περήφανοι και τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Πάνω απ’ όλα με υγεία, σύντομα να είναι όλοι υγιείς».

Αναφορικά με το πως άλλαξε ο… διακόπτης και η ομάδα μπορεί να μπει πλέι οφ: «Μου έχει γίνει αρκετές φορές αυτή η ερώτηση. Δεν υπάρχει μυστικό ή μαγικό φίλτρο. Ήμασταν καινούρια ομάδα που χρειαζόμασταν χρόνο για να βρούμε χημεία. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα και δύο σοβαρούς τραυματισμούς. Οι παίκτες μας από την πρώτη μέρα προπονούνταν πολύ σκληρά κι έδιναν τον καλό τους εαυτό. Με τη βοήθεια και την υποστήριξη της διοίκησης που μας εμπιστεύτηκε αλλά προχώρησε και σε κινήσεις ενίσχυσης. Η δουλειά στο γήπεδο βγήκε και στα παιχνίδια και ήταν φυσιολογικό να έχουμε καλά αποτελέσματα».

Για το αν αγχώνεται που ανέλαβε την Εθνική Νέων: «Δεν με αγχώνει, είναι τεράστια τιμή για μένα. Όταν έρθει η ώρα μετά το τέλος του πρωταθλήματος, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να παρουσιάσουμε την εικόνα που πρέπει».

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...