Καφαντάρη: «Χρωστάμε μια καλή εμφάνιση με την Γαλλία»

Η βοηθός του Κώστα Κεραμιδά στην Εθνική Γυναικών, Ελένη Καφαντάρη, ανέλυσε τη σημερινή αντίπαλο της Ελλάδας, Γαλλία (23/09, 19:30, ΕΡΤ2).

Η Καφαντάρη σχολίασε σχετικά με το ματς στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ: «Γνωρίζουμε τη Γαλλία, καθώς την αντιμετωπίσαμε και στο Eurobasket. Θεωρώ ότι χρωστάμε μια καλή εμφάνιση απέναντι σε αυτή την ομάδα, αν και νομίζω ότι στο Eurobasket τα πήγαμε καλά σχετικά και ήμασταν κοντά στο σκορ.

Βέβαια, η Γαλλία είναι καλύτερη σε σχέση με πέρυσι στην Πράγα, καθώς έχει στις τάξεις της και τη Γκρουντά. Μπορεί να σταμάτησε η Ντουμέρκ, αλλά η Επούπα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, όπως και η Γιοχάνες. Γκρουντά και Γιοχάνες αποτελούν τις δύο παίκτριες – κλειδιά της ομάδας.

Το παιχνίδι Γαλλίας είναι μελετημένο και οργανωμένο, ξέρουν από που πρέπει να χτυπήσουν και η τακτική τους είναι πάνω σε συγκεκριμένες παίκτριες, κάτι το οποίο εκμεταλλεύονται πολύ.

Εμείς θέλουμε να ακολουθήσουμε την τακτική μας και να εφαρμόσουμε στο γήπεδο αυτά που θα πούμε. Η Γαλλία δεν έχει το στυλ παιχνιδιού του Καναδά, αλλά οι αθλήτριές της θα τρέξουν μπροστά και θα βγουν στον αιφνιδιασμό. Εμείς, σίγουρα, θα πάμε σε μια διαφορετική τακτική σε σχέση με το χθεσινό παιχνίδι».

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...