“Κεραυνός εν αιθρία” στον Δρυμό

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, ο Κεραυνός Δρυμού επικράτησε με 2 – 0 του Εθνικού Ολύμπου και τον προσπέρασε στην βαθμολογία του 2ου ομίλου της Γ΄ΕΠΣ Λάρισας.

Ο Εθνικός έχασε δύο κλασσικές ευκαιρίες στο 25′ και στο 27. Αρχικά, με τον Χρήστο Γκόλτσιο, που σε κενή εστία έστειλε την μπάλα με κεφαλιά άουτ και με τον Πουρσανίδη, ο οποίος έστειλε επίσης την μπάλα άουτ μετά από ατομική προσπάθεια.

Το σκορ άνοιξε ο Δημήτρης Ζιώγας, που μετά από κάθετη πάσα του Γκαντούνα Θοδωρή πρόλαβε στην έξοδο τον τερματοφύλακα για το 1 -0 στο 68′.

Στο 86′ ο Δρυμός “σφράγισε” την νίκη του με τον Θοδωρή Γκαντούνα, ο οποίος κέρδισε τις κόντρες και πλάσαρε σωστά για το τελικό 2 – 0.

Τραυματίας αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ο Βασίλης Αρσένης του κεραυνού, ο οποίος ράγισε το αριστερό του πόδι. Εμείς από την πλευρά μας να του ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Οι Συνθέσες

Κεραυνός Δρυμού (Χρήστος Αρσένης): Αρσένης Διον., Αρσένης Β. (30′ λ.τ. Γκαντούνας Κ.), Μπατσίλας, Γκαντούνας Β., Τσακνάκης, Αρσένης Δημ., Αρσένης Δημ./Κ. (70′ Ζιώγας Β.), Γκαντούνας Θ. (Ζιώγας Θ.), Αρσένης Απ., Γκαντούνας Γ., Ζιώγας Δ.

Εθνικός Ολύμπου (Κώστας Κουρδής – Δημήτρης Κωνσταντινίδης): Κατοτικίδης, Κουρδής, Πουρουτίδης Β., Κατσιάνας, Τεγούσης (46′ Κοντός), Ανδρέου, Τσιανάκας (68′ Κωνσταντινίδης), Σανίδας, Πουρσανίδης, Γαλανός Φ. (82′ Τσανοσίδης), Γκόλτσιος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...