Κετσιεμενίδης: Με μια ευκαιρία… δεχθήκαμε δυο γκολ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κυριάκου Κετσιεμενίδη στον ραδιοφωνικό σταθμό της Καβάλας “93,7”:

Ερώτηση: Θεωρείται γκέλα το 2-2 με την ΑΕ Καλαμπακίου;
Απάντηση: Σίγουρα είναι γκέλα. Η ομάδα στο Α` μέρος δεν είχε καλό αγωνιστικό πρόσωπο.  Στην επανάληψη η ομάδα ήταν πολύ βελτιωμένη και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες.  Από ατομικό λάθος μείναμε πίσω στο σκορ, ισοφαρίσαμε, πιέσαμε και κόντρα στην ροή του αγώνα δεχθήκαμε δεύτερο γκολ.   Εχουμε προβλήματα αφού στο γήπεδο μας, κάναμε μόνο μια προπόνηση τους δυο τελευταίους μήνες.  Δεν έχει δέσει το σύνολο.  Πολλά παιδιά παίζουν για πρώτη φορά μαζί. Επίσης οι δυο επιθετικοί μας γίνανε αναγκαστικές αλλαγές μέχρι το 50`.  Μιλάμε για τον Μπέλιτς και τον Γ. Τσαμπέγια. Παίζαμε χωρίς επιθετικούς παρόλα αυτά έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Δεν μας αφήνει όμως ικανοποιημένους το αποτέλεσμα. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά και η ομάδα θα βρει τα πατήματα της. Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου.
Μπορεί να υπάρχει και φόρτωση στους ποδοσφαιριστές ενώ ίσως να υπήρχε το άγχος της πρεμιέρας στην έδρα μας.  Βέβαια δεν υπάρχουν δικαιολογίες αφού η ομάδα έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές για να διαχειριστεί αυτά τα παιχνίδια. Απλά εγκλωβιστήκαμε σ` ένα τρόπο παιχνιδιού που επέβαλε το Καλαμπάκι. Στο β` μέρος μας βοηθήσανε πολύ οι αλλαγές και βελτιώθηκε πολύ η εικόνα μας. Δεχθήκαμε με μια ευκαιρία… δυο γκολ. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Παρόλα αυτά η ομάδα είχε καλό πρόσωπο. Δεν ήθελε η μπάλα, είχαμε πολλές ευκαιρίες στην επανάληψη.

Ερώτηση: Στενάχωρο αποτέλεσμα;
Απάντηση:  Είναι στενάχωρο. Πρέπει όμως να μάθουμε από τα λάθη μας και να μπορούμε να παίζουμε όπως πρέπει με ομάδες που θα μας παίζουν κλειστά. Πρέπει να βρούμε περισσότερους χώρους. Είμαστε μια καινούρια ομάδα. Το ρόστερ ολοκληρώθηκε 100% λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι λογικά κάποια πράγματα να μην βγαίνουνε. Θέλει χρόνο και υπομονή.

Ερώτηση: Μονόδρομος η νίκη με την Αλεξανδρούπολη την Κυριακή;
Απάντηση: Είναι μονόδρομος και έχουμε κάποια προβλήματα. Ο Μπέλιτς και ο Τσαμπέγια δεν θα παίξουν. Θα είμαστε χωρίς επιθετικούς.  Για μένα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Είναι μονόδρομος.

Πηγή: proininews

The post Κετσιεμενίδης: Με μια ευκαιρία… δεχθήκαμε δυο γκολ! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...