Κηφισιά: Μεταγραφή, ανανεώσεις και «διαζύγιο»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με χαρά ανακοινώνουμε την απόκτηση του δεξιού οπισθοφύλακα Παναγιώτη Βλάχου!

Ο 29αχρονος ποδοσφαιριστής κατά την περσινή περίοδο αγωνιζόταν με τα χρώματ ατου Εθνικού Πειραιώς πραγματοποιοώντας 19 εμφανίσεις.

Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο και ικανό ποδοσφαριστή με υψηλές εμπειρίες από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα κάτι που το αποδεικνύει το πλούσιο βιογραφικό του.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας, του ευχόμαστε υγεία, τύχη και επιτυχίες.

Επίσης ανακοινώθηκαν και οι κάτωθι ανανεώσεις:

Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές μας Παναγιώτη Πρίτσα, Σταμάτη Γεωργόπουλο και Κωνσταντίνο Δρόση.

Βασικά στελέχη κατά την περσινή πορεία προς το πρωτάθλημα και την επάνοδο στις Εθνικές κατηγορίες προσφέροντας τα μέγιστα με την αγωνιστική τους απόδοση. Συγκεκριμένα ο 20χρονος Παναγιώτης Πρίτσας, προερχόμενος από τα σπλάχνα του συλλόγου μας θα στελεχώσει για 3η συνεχόμενη περίοδο το ρόστερ της ομάδας μας (την περίοδο 2017-18 είχε 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής), είχε 27 συμμετοχές σημειώνοντας 1 τέρμα και με τη παρουσία του στο χώρο του κέντρου βοήθησε τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων.Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός Σταμάτης Γεωργόπουλος (προερχόμενος και αυτός από την ακαδημία του συλλόγου μας) είχε 23 συμμετοχές και πέτυχε 5 τέρματα έχοντας σταθερά ανοδική πορεία καθόλη τη διάρκεια της περιόδου. Τέλος, ο 20χρονος επιθετικός Κωνσταντίνος Δρόσης, στην πρώτη του χρόνια στην ομάδα μας είχε εκπληκτική παρουσία σημειώνοντας 9 τέρματα σε 21 συμμετοχές και προσφέροντας ουσιαστικά στην προσπάθεια της ομάδας μας για διάκριση.

Τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο, υγεία και τύχη!

Στο μεταξύ, η ΑΕ Κηφισιάς ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Παπαδόπουλο.

Για τον οποίο η διοίκηση αναφέρει τα εξής: Ο Μιχάλης ξεχώρισε για το ήθος του και την αγωνιστικότητα του κατά την περσινή περίοδο, και θα είναι πάντα μέλος της οικογένειας μας.

Του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

The post Κηφισιά: Μεταγραφή, ανανεώσεις και «διαζύγιο» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...