Κιούμπαν: «Δεν θα χάσει κανείς εργαζόμενος τον μισθό του» (vid)

Ο Μαρκ Κιούμπαν σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι θα συνεχίζει κανονικά να πληρώνει τους υπαλλήλους του, ακόμα αυτούς που δούλευαν με ωρομίσθιο γιατί «αυτό είναι το σωστό πράγμα που πρέπει να γίνει».

Ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς φιλοξενήθηκε στο CNN και μεταξύ άλλων διαβεβαίωσε ότι «κανείς εργαζόμενος δεν πρόκειται να χάσει τον μισθό του. Και δεν έχει να κάνει με επιλογή, αλλά επειδή αυτό είναι το σωστό!» και συνέχισε:

«Υπάρχουν άνθρωποι όπως οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης οι οποίοι δεν παίρνουν το credit που τους αναλογεί και ας βάζουν τη ζωή τους σε κίνδυνο. Μόλις ολοκληρώσαμε ένα πρόγραμμα με τους Μάβερικς και θα ανταμείψουμε τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να πάνε στη δουλειά γνωρίζοντας ότι κάποιοι φροντίζουν τα παιδιά τους. Θα συνεργαστούμε με διαφορετικές οργανώσεις που μπορούν να τα ελέγχουν όλα αυτά. Θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. Έτσι, οι άνθρωποι που μπορεί να μην είχαν δουλειές πριν, τώρα δεν θα είναι μόνο σε θέση να βρουν δουλειές αλλά θα συνεργάζονται με οργανώσεις παιδικής μέριμνας έτσι ώστε οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας να μπορέσουν να εργαστούν γνωρίζοντας ότι τα παιδιά τους είναι εντάξει».

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...