Κι άλλο τρίποντο μέσω… Φακίτσα!

Χάρη στο τέρμα του Σωκράτη Φακίτσα στο 75ο λεπτό, το Βλαχογιάννι ξεπέρασε το εμπόδιο της Νέας Πολιτείας και συνεχίζει στη προσπάθεια που κάνει για αποφυγή του υποβιβασμού στο τέλος του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Νίκου Φακίτσα πήρε μία πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη σήμερα το απόγευμα και έφθασε τους δέκα τρεις πόντους μετά και τη 14η στροφή του πρωταθλήματος. Στην αντίπερα όχθη, στους τέσσερις βαθμούς έμεινε το σύνολο του Βαγγέλη Μπρισίμη ύστερα από τη σημερινή ήττα.

Στο 70ο λεπτό ο Θέμης Αθανασούλης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Σωκράτη Φακίτσα, ενώ πέντε λεπτά μετά, οι δύο παίκτες συνδυάστηκαν ανάποδα και ήρθε το γκολ.

Ο Θέμης Αθανασούλης μετά από ωραία ενέργεια έκανε τη σέντρα και ο Σωκράτης Φακίτσας με κεφαλιά κέρδισε τον Κουτσογιαννούλη κι έκανε το 1 – 0.

Από πλευράς Αστραπής, οι Κώστας Καλτσάς, Θύμιος Μπέτσης και Αντωνόπουλος, απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν τέρμα, με το 1 – 0 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Καρδούλα.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Βλιώρας, Πάσιος, Μωυσίδης, Μάρκου, Μητούλας, Λάκης, Γκουρομπίνος, Πάτσης (85′ Σδράνης), Φακίτσας Σ., Αθανασούλης, Γεωργούλης (65′ Καλογιάννης).

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Κουτσογιαννούλης, Βουβουσίρας, Χλωρός (85′ Τσαγγαλίας), Ζήσης, Κατσιάνος, Σιάρκος, Μπέτσης, Πράπας (78′ Κιούσσης), Τόπης (46′ Μαναός), Καλτσάς, Σκόμπας (70′ Αντωνόπουλος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Καρδούλας, Ντελέζος Θ., Ρουπέλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...