Κολοβός: «Θα γυρίσει η κατάσταση»

Ντεμπούτο στην ήττα από την Σερβία έκανε ο Δημήτρης Κολοβός. Ο άσος του Πανιωνίου, τόνισε πως η Εθνική δεν άξιζε την ήττα από την Σερβία και στη συνέχεια υποστήριξε πως η κατάσταση αυτή θα αλλάξει σύντομα.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Για κάθε Έλληνα το να αγωνίζεται με την Εθνική, τον κάνει χαρούμενο. Το αποτέλεσμα δεν αποτυπώνει την εικόνα του παιχνιδιού. Νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι από την Σερβία και δεν αξίζαμε να χάσουμε».

Για το ματς με την Σερβία και τη συνέχεια: «Δείξαμε ενέργεια, διάθεση και προσπαθήσαμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Σίγουρα είναι δύσκολη η συνέχεια, αλλά αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα και θα τα καταφέρει».

Για το άσχημο ξεκίνημα: «Δεν το περίμενε κανείς και επηρεάζει την ομάδα. Πιστεύω όμως ότι θα γυρίσει η κατάσταση και σε αυτό θα βοηθήσουν και οι παίκτες, αλλά και όσοι απαρτίζουν την ομάδα αυτή».

Για το ντεμπούτο του και τη νέα γενιά: «Και εμείς από το μέρος μας, θέλουμε να προσφέρουμε κάτι ανάλογο, όπως αυτοί που πέρασαν και θα περάσουν. Θέλουμε να κάνουμε όλους τους Έλληνες ευτυχισμένους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...