Κομπανί: «Η παρανομία στο ποδόσφαιρο, όπως η σωματεμπορία και η διακίνηση ναρκωτικών»!

Απογοητευμένος, αλλά διόλου έκπληκτος, εμφανίστηκε ο Βινσέν Κομπανί αναφορικά με τις εξελίξεις στο βελγικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας πως παντού υπάρχουν καλοί και κακοί άνθρωποι και παρομοίασε την υπόθεση της διαφθοράς και της χειραγώγησης αγώνων με την σωματεμπορία και τη διακίνηση ναρκωτικών λόγω… του χρήματος που αλλάζει χέρια εύκολα και σε μεγάλες ποσότητες…

Ο διεθνής αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, είναι ένα εκ των πιο έμπειρων παικτών τόσο της ομάδας του, όσο και του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του αναφορικά με το υψηλό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται επί πολλά χρόνια.

Όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί για το σκάνδαλο που φαίνεται πως έχει αποκαλυφθεί για το ποδόσφαιρο της χώρας του έπειτα και από τις συλλήψεις που σημειώθηκαν για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διαφθορά, χειραγώγηση αγώνων και ξέπλυμα χρήματος, κάθε άλλο παρά… έπεσε απ’ τα σύννεφα.

Συγκεκριμένα είχε να σχολιάσει πως: «Είναι κάτι που έχει ομοιότητες με τη σωματεμπορία, την διακίνηση ναρκωτικών και όλα αυτά στα οποία κινείται πολύ χρήμα… Όπου επιτρέπονται και υπάρχουν κρυφές μεταφορές χρημάτων, συμβαίνουν αυτά. Παντού υπάρχουν και καλοί και κακοί άνθρωποι».

Κομπανί: «Η παρανομία στο ποδόσφαιρο, όπως η σωματεμπορία και η διακίνηση ναρκωτικών»!

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...