Κοντά στους μαθητές ο Λεβαδειακός (pics)

Αντιπροσωπείες παικτών της ομάδας επισκέφθηκαν σήμερα σχολεία της πόλης και έδωσαν εισιτήρια για το ματς με τον ΠΑΣ που ακολουθεί

Κοντά στα νέα παιδιά βρέθηκε σήμερα ο Λεβαδειακός. Αντιπροσωπείες παικτών της ομάδας επισκέφθηκε σχολεία της πόλης και μοίρασαν εισιτήρια για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα που ακολουθεί. 
 
ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Οι μαθητές της Λιβαδειάς είχαν την ευκαιρία και την χαρά σήμερα να δουν από κοντά τους παίκτες του Λεβαδειακού. Και τούτο γιατί αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών της Π.Α.Ε. Λεβαδειακός πραγματοποίησε επίσκεψη στα γυμνάσια της περιοχής και μάλιστα μοίρασαν και εισιτήρια στα παιδιά έτσι ώστε να δώσουν το παρόν στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (16.00.) 
 
H επίσκεψη αυτή έγινε και με την πρωτοβουλία και τη συνεργασία της Λέσχης Φίλων Λεβαδειακού που συμμετέχει πάντα ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις της Π.Α.Ε.
Τριποτσέρης, Επασί και Καλτσάς επισκέφθηκαν το 3ο Γυμνάσιο και οι Μπραντάο, Ομπιόρα, Μητρόπουλος, Γιακουμάκης επισκέφθηκαν το 4ο Γυμνάσιο και έγιναν αποδεκτοί με επευφημίες και χειροκροτήματα από τους μαθητές που φυσικά είναι και οπαδοί του Λεβαδειακού.
Και πήραν διπλή χαρά. Αφού και τα ινδάλματά τους είδαν από κοντά αλλά και εισιτήρια πήραν για τον αγώνα του Σαββάτου. 
 
Να τονίσουμε ότι η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός θα συνεχίσει τις επισκέψεις όχι μόνο σε σχολεία της Λιβαδειάς αλλά και της ευρύτερης περιοχής… 
 
 
 
 
 

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...