Κορονοϊός: Ο Λίβι σκέφτεται να προσλάβει εργαζόμενους της Τότεναμ στην ιδιωτική του περιουσία

Ο Ντάνιελ Λίβι σκέφτεται να προσλάβει τους υπαλλήλους του «Tottenham Hotspur Stadium» στην ιδιωτική του περιουσία, για να μην τους θέσει και εκείνους σε υποχρεωτική άδεια.

Το αρνητικό «γκελ» που έκανε η αρχική απόφαση της Λίβερπουλ να θέσει τους υπαλλήλους της στο ταμείο του κράτους έχει οδηγήσει όλες τις ομάδες της Premier League να εξετάζουν με μεγάλη προσοχή το πώς θα διαχειριστούν το προσωπικό τους εν μέσω του κορονοϊού.

Μαζί με τους Reds, η Τότεναμ είχε επίσης προαναγγείλει ότι θα θέσει το μεγάλο μέρος των εργαζομένων της στο κυβερνητικό σχήμα οικονομικής ενδυνάμωσης, δίχως να αναιρέσει την απόφαση της κι από τότε ο μεγαλομέτοχος Ντάνιελ Λίβι προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει τους κραδασμούς στην περίπτωση της ομάδας του.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η «Telegraph», ο ισχυρός άνδρας των Σπερς, σκέφτεται σοβαρά να προσλάβει το προσωπικό του «Tottenham Hotspur Stadium» στην ιδιωτική του περιουσία για το διάστημα που δεν θα υπάρχει δράση λόγω του Covid-19.

Με βάση το γεγονός ότι τόσο το γήπεδο όσο και το προπονητικό κέντρο στο «Ένφιλντ» παραμένουν κλειστά, οι εργασίες έχουν μειωθεί στο ελάχιστο για τους εν λόγω εργαζόμενους και προκειμένου να μην τεθούν κι εκείνοι σε υποχρεωτική άδεια, ο Λίβι προτίθεται να μην χρησιμοποιήσει χρήματα του συλλόγου, αλλά να τους πληρώσει όλους από την τσέπη του.

Κορονοϊός: Ο Λίβι σκέφτεται να προσλάβει εργαζόμενους της Τότεναμ στην ιδιωτική του περιουσία

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...