«Κουλούρια» &… δοκάρια!

Χωρίς νικητή και χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Αστραπής Νέας Πολιτείας και Τυρνάβου, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τρία δοκάρια!

DSC_0054

Η Νέα Πολιτεία έμεινε μακριά λοιπόν από τη νίκη και έτσι παρέμεινε στη προτελευταία θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας μαζέψει 12 βαθμούς. Από την άλλη η ομάδα του Τυρνάβου βρίσκεται πιο ψηλά και συγκεκριμένα στην 7η θέση με 28 βαθμούς.

DSC_0081

Στον αγώνα τώρα η γηπεδούχος ομάδα είχε δύο καλές στιγμές για να πάρει «κεφάλι» στο σκορ. Όμως οι Αλεξόπουλος και Φούντας δεν κατάφεραν να τις εκμεταλλευτούν και να τις μετουσιώσουν σε γκολ. Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πιο… άτυχοι.

DSC_0078

 

Και αυτό γιατί είδαν τις προσπάθειές τους να σταματάνε όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις φορές στο δοκάρι! Συγκεκριμένα οι άτυχοι ήταν οι Πατσιωτός, Αυλογιάρης και Τζιόλας. Έτσι το 0 – 0 παρέμεινε μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

DSC_0088

Οι Συνθέσεις

DSC_0025

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Κώστας Τσότσος): Μπρέλλας, Γιαγιάκος, Χασιώτης, Παπαμάνος, Σιάρκος, Μπατζέλας, Βενέτης, Καλτσάς (80′ Ραμάι), Αλεξόπουλος (46′ Μπέτσης), Κυριάκος, Φούντας.

DSC_0028

Τύρναβος (Χρήστος Λόλας): Γραβάνης, Αυλογιάρης, Καρακάνος, Γκαμπέτας, Ροντούλης, Βλιώρας, Ντονούδης (75′ Γανός), Καλέσης Αχ. (65′ Μπάκος), Γκαντρής (80′ Κοκόμπελης), Τζιόλας, Πατσιωτός.

DSC_0019

Διαιτητική Τριπλέτα
Χήτος, Παπαδημητρίου, Γκαρέλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com