«Κουλούρια» στην Υπέρεια

Η Δόξα Υπέρειας φιλοξένησε για την 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β΄ΕΠΣ Λάρισας τον Παναγροτικό Νίκαιας με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς σκορ.

Με αυτόν τον βαθμό που πρόσθεσε στη συνολική της βαθμολογία η Υπέρεια έφτασε τους 8 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 6η θέση της βαθμολογικής κατάταξης με τους Λύκους. Από την άλλη η Νίκαια είναι στην 4η θέση, έχοντας 10 βαθμούς.

Η αναμέτρηση δεν είχε κάτι αξιοσημείωτο και σίγουρα δεν διεκδικεί «δάφνες ποιότητας». Χαρακτηριστικό αποτελεί πως οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν κάποια ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, έτσι το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Υπέρειας (Κώστας Τσιουτσιούμης): Παπαδόπουλος Αντ., Τραμπάκουλας, Ποτόσογλου, Ευθυμιάδης, Παπαδόπουλος Απ., Τσακαβίτης, Κουρμπάτι, Τσακουρίδης, Γκατζόγιας, Συκαλιάς, Κερμελίδης (55′ Μαργαριτόπουλος).

Παναγροτικός Νίκαιας (Γιώργος Λυκοκώστα): Γρηγορίου, Κατσιάβας, Ψαρούλης, Χονδρονάσιος, Νικογιάννης, Σώκος, Σακελλαρίου (80′ Γκερλιώτης), Πανδρεμένος, Κανάκης (75′ Παπακώστας), Γκατζούλης, Καραφέριας (65′ Σταυρινάκης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Παλαμίδας, Γούλας, Χασιώτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com