«Κουλούρια» στο Καλοχώρι

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου φιλοξένησε τη Λάρισα 2012 με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς σκορ στο ματς.

Οι γηπεδούχοι μετά από αυτόν τον βαθμό που πρόσθεσαν στη συνολική τους βαθμολογία, έφτασαν τους 6 και κατέχουν την 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη η Λάρισα 2012 βρίσκεται πιο ψηλά καθώς έχει 9 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 9η θέση με τον Σμόλικα Φαλάνης.

Το ματς δεν είχε πολύ καλό ρυθμό και επομένως δεν είχε και πολλές ευκαιρίες. Ωστόσο φαινόταν πως όποιος έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και το παιχνίδι. Για την Αναγέννηση Καλοχωρίου δεν μπόρεσαν να σκοράρουν στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν οι Μπούνα, Μιχάλης Σαμπάνης και Γιάννης Σπυρόπουλος.

Ενώ και οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες χαμένες ευκαιρίες με τους Παναγιώτη Φλώρο και Κώστα Τσιάνο. Κανένας λοιπόν δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι Καλοχώρι και Λάρισα 2012 έμειναν στο 0 – 0 και μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βασίλης Ταχτιντής): Μαρδάνης, Λιούσκας, Κόκκοβας, Νεστορίδης, Έξαρχος, Σαΐτης (75′ Τσιαντούλης), Σπυρόπουλος, Τσεκούρας, Μπούνα, Δάκτυλας (70′ Μάρκου), Βράκας (65′ Σαμπάνης).

Λάρισα 2012 (Νίκος Αργυρούλης): Γεωργούλας Θωμ., Φλώρος Παντ., Σκέντζας Π., Γκόλτσιος Ν. (70′ Φλώρος Ν.), Φλώρος Β., Φλώρος Παν., Μάντζας, Στρατής (46′ Σκέντζας Ευάγγ.), Γεωργούλας Θοδ., Κίτσιος Π. (60′ Κόκκινος), Τσιάκος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιτσανούδης, Παπαδημητρίου, Τσατσαρώνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com