Κούγιας για… μεταγραφή και Nova

Στο ραδιόφωνο της ΠΑΕ μίλησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, αναφερόμενος τόσο στα τηλεοπτιά ενόψει και της νέας σεζόν, όσο και τα μεταγραφικά που ακόμη δεν έχουν… κλείσει.

Πιο Αναλυτικά:

Για το τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη NOVA: «Έχουμε συμβούλιο στις 12:00. Εμείς δεν πρόκειται να δεχτούμε μείωση ούτε ενός ευρώ σαν ΑΕΛ. Θα δούμε τι θα πούνε και οι υπόλοιπες ομάδες. Διαφωνώ με τις δηλώσεις του κ. Σπανού που είπε πως δεν θα γίνει το πρωτάθλημα. Ας γίνει και χωρίς τη Nova, ας μετρήσουμε όλοι τις δυνάμεις μας. Μια ομάδα σαν τη δική μας, με το γήπεδο που έχουμε και με τα φθηνά διαρκείας φέτος, ξέρουμε πως αν δεν υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη, θα εκτοξεύσουμε τα νούμερά μας».

Αν θα συζητηθεί για μείωση των ομάδων: «Όχι. Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα, άρα σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει κάτι τέτοιο».

Για το αν κινείται για άλλη μεταγραφή η ΑΕΛ: «Το είπα και σε άλλον σταθμό, θέλουμε να αποκτήσουμε έναν νεαρό Έλληνα που έχει παραστάσεις από τη Super League. Δεν έχει τελειώσει το συγκεκριμένο θέμα. Εμείς είμαστε μία νοικοκυρεμένη και σοβαρή ΠΑΕ και δεν πρόκειται να πούμε κάτι, αν δεν πέσουν οι υπογραφές με τον οποιοδήποτε παίκτη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com