Κούγιας: «Τον Κάργα ή 250.000»

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο gazzetta.gr αναφέρει πως οι «βυσσινί» θέλουν από τον Ολυμπιακό είτε τον Γιάννη Κάργα, είτε 250.000 και επισημαίνει πως αρκετά έχει ταλαιπωρηθεί από αυτή την υπόθεση.

Τις τελευταίες ημέρες οι φήμες που θέλουν τον Γιάννη Κάργα να αφήνει τα Περιβόλια και τον Πλατανιά έχουν κάνει για τα καλά την εμφάνισή τους, με την ΑΕΛ να είναι η ομάδα που έχει ξεκαθαρίσει πως τον θέλει. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο των… βυσσινί Αλέξη Κούγια, ο οποίος όχι απλά μας ανέφερε πως οι Θεσσαλοί θέλουν τον 22χρονο αμυντικό, αλλά πως τους ανήκει, λέγοντας πως θα πρέπει ο Ολυμπιακός είτε να τους δώσει τον παίκτη, είτε 250.000 ευρώ.

«Η αλήθεια είναι πως έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά με αυτή την ιστορία και για να είμαστε ακριβείς, η ΑΕΛ δεν θέλει τον Κάργα, αλλά την ανήκει. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να μου δώσει, είτε τον παίκτη, είτε 250.000 ευρώ. Εμείς θέλουμε τον παίκτη και πλέον ας τα βρει ο Ολυμπιακός με τον Πλατανιά» ήταν τα λόγια του Αλέξη Κούγια, με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ να δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεσή του να κάνει κάτοικο Λάρισας τον νεαρό αμυντικό.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com