Κρατάει το αποτέλεσμα!

Σε ένα άσχημο αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο του Τυρνάβου, η Ακαδημία κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και τη νίκη απέναντι στους Αγίους Αναργύρους με 1 – 0 για την 14η στροφή του πρωταθλήματος της Α΄1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο τόσο του κακού αγωνιστικού χώρου όσο και του συνόλου του Χρήστου Γραβάνη με ένα όμορφο τέρμα του Σπύρου Μπέλτσιου στο 19ο λεπτό της συνάντησης.

Με αυτούς τους τρεις βαθμούς, η Ακαδημία Τυρνάβου έφθασε τους είκοσι έξι πόντους και αναρριχήθηκε στη τέταρτη θέση του πίνακα της βαθμολογίας, ενώ αντίθετα, το σύνολο του Χρήστου Γραβάνη έμεινε στους δέκα οκτώ βαθμούς και τη δέκατη θέση ύστερα από το σημερινό αποτέλεσμα.

Το μοναδικό τέρμα που έκρινε και το παιχνίδι σημειώθηκε στο 19ο λεπτό. Ο Θάνος Χαλκιάς εκτέλεσε το ελεύθερο από την εστία του, η μπάλα δεν σταμάτησε σε κανένα και με ένα όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ, ο Σπύρος Μπέλτσιος κέρδισε τον Νίκο Παυλόπουλο κι έκανε το 1 – 0.

 

Αυτό το σκορ έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του κ. Ακρίβου και η Ακαδημία πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης στο σημερινό παιχνίδι.

Οι Συνθέσεις

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Χαλκιάς, Παπαχατζής Β., Σκρουμπής (81′ Κουβεντάρης), Δασκαλόπουλος, Καραγιάννης, Καρράς, Στάμου (87′ Τσένα), Παπαχατζής Ι., Μπέλτσιος, Χαρισούλης (79′ Ντιντόκας), Λόζος (70′ Παπαδόπουλος).

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Χρήστος Γραβάνης): Παυλόπουλος, Βίλλης (60′ Κολοβός), Παύλου, Τσιφλίζογλου, Παναγιώτου, Μούμος, Μπακαρτζής (80′ Αμαρλαριώτης Μ.), Μητρακούλης, Αμαρλαριώτης Αθ., Τσιρβούλης, Ευαγγέλου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Ακρίβος, Σάρρος, Καραθάνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...