Κρούση των Παρί Σεν Ζερμέν και Ατλέτικο για Ικάρντι

Ιταλικά ρεπορτάζ σημειώνουν ότι ήδη Παρί Σεν Ζερμέν και Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν κάνει κάποιες πρώτες επαφές για την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι.

Ο Αργεντινός επιθετικός είναι πιθανό να πωληθεί το καλοκαίρι και σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, Παρί Σεν Ζερμέν και Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν πραγματοποιήσει κάποιες διερευνητικές κρούσεις, εκφράζοντας ενδιαφέρον.

Όπως υποστηρίζει η ιταλική εφημερίδα, η Παρί είναι αυτή που φαίνεται να έχει το πάνω χέρι, έχοντας τη δυνατότητα να προσφέρει περισσότερα χρήματα.

Η Ίντερ εικάζεται ότι είναι ανοικτή στην παραχώρησή του αν βάλει ένα ποσό της τάξεως των 70 εκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία της.

Όσον αφορά την Ατλέτικο, η κρούση φαίνεται πως έχει γίνει από τη στιγμή που οι Ροχιμπλάνκος εξετάζουν την αντικατάσταση του Ντιέγο Κόστα, ο οποίος ενδέχεται να αποχωρήσει.

Πρόσφατα πάντως η Γουάντα Νάρα είχε τονίσει σε νέες της δηλώσεις ότι ο Ικάρντι θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στην Ίντερ, αν και τα λεγόμενά της πολλές φορές δεν έχουν ανταποκριθεί στην πραγματικότητα…

Κρούση των Παρί Σεν Ζερμέν και Ατλέτικο για Ικάρντι

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...