Κυριάκος: «Τα πρώτα γενέθλια της επόμενης ζωής σου» (pic)

Ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει σήμερα 93 χρόνια «ζωής» και περήφανης ιστορίας με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Κυριάκο Κυριάκο να στέλνει τις δικές του ευχές στο Σύλλογο.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με μια ανάρτηση του στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, αναφέρθηκε στα σημερινά γενέθλια του Συλλόγου και στάθηκε στο μέλλον της ομάδας.  

«Σου’ τυχε λοιπόν στα 93 αγαπημένε μου Σύλλογε. Να υπερισχύει το άσπρο του μαύρου. Η χαρά και η ελπίδα να είναι μεγαλύτερες από την πίκρα και την εσωστρέφεια. Η ταινία των 93ων σου χρόνων να είναι χαρούμενη, με happy end και όχι με δράμα και στενοχώρια. Σου αξίζει αγαπημένε μου Σύλλογε να θεωρείς τα σημερινά σου γενέθλια τα πρώτα της επόμενης ζωής σου… Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα. Σ ´ευχαριστώ για τις στιγμές!», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Σου τυχε λοιπόν στα 93 αγαπημένε μου Σύλλογε. Να υπερισχύει το άσπρο του μαύρου. Η χαρά και η ελπίδα να είναι μεγαλύτερες από την πίκρα και την εσωστρέφεια. Η ταινία των 93ων σου χρόνων να είναι χαρούμενη, με happy end και όχι με δράμα και στενοχώρια. Σου αξίζει αγαπημένε μου Σύλλογε να θεωρείς τα σημερινά σου γενέθλια τα πρώτα της επόμενης ζωής σου… Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚάρα. Σ´ευχαριστώ για τις στιγμές! #PAOK #respect

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κυριάκος Κυριάκος (@kyrkyr78) στις

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...