Κωνστατινίδης: «Τα ντέρμπι είναι θέμα θέλησης»

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης θα μπει στη λίστα των ποδοσφαιριστών που θα ζήσουν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τη φανέλα και των δύο ομάδων και με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα αυτών των αγώνων.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΤ3, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής σημείωσε αρχικά ότι… «έχουν λείψει αυτά τα παιχνίδια τόσο από τη Θεσσαλονίκη όσο και από το ελληνικό Πρωτάθλημα. Το γόητρο και οι τρεις βαθμούς παίζουν μεγάλο ρόλο και για εμάς και για την αντίπαλη ομάδα», είπε. Έχοντας παίξει αυτό το ντέρμπι φορώντας και τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ρωτήθηκε σχετικά. «Δεν το σκέφτομαι.  Η ομάδα μου τώρα είναι ο Άρης και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ πέρα. Όπως είπα θέλουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε μία ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα».

Ο Κωνσταντινίδης εξήγησε ότι άπαντες στον Άρη γνωρίζουν την ιδιαιτερότητα αυτών των αγώνων. «Όλα τα παιδιά έχουν καταλάβει ότι είναι ένα σημαντικό ματς για εμάς, όχι μόνο για το γόητρο, αλλά και για να παραμείνουμε στις υψηλές θέσεις. Από την αρχή της χρονιάς ξέραμε ότι η ομάδα μας έχει πολύ καλό υλικό. Τα περισσότερα ματς εξαρτώνται από εμάς. Να είμαστε σοβαροί για το καλύτερο». Ρωτήθηκε για το επίπεδο ετοιμότητάς του και απάντησε: «Ο ποδοσφαιριστής τρέφεται από τα ματς. Οι προπονήσεις είναι καλές, αλλά αν δεν αγωνίζεσαι δεν έχεις ρυθμό. Χάρηκα που έπαιξε στη Ν. Σμύρνη, μακάρι και η ομάδα να έπαιρνε τους τρεις βαθμούς. Είμαι πολύ καλά, είμαι 100% επαγγελματίας και περιμένω την απόφαση του προπονητή μου, είτε να παίξω από την αρχή, είτε ως αλλαγή».

Σχετικά με το στοιχείο το οποίο θα κρίνει το ντέρμπι απάντησε… «είναι ποιος το θέλει περισσότερο. Εμείς πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά για να το δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ» και κατέληξε για τον κόσμο: «Οι φίλαθλοι του Άρη έδειξαν σε όλα τα ματς πως στηρίζουν την ομάδα. Θέλουμε να είναι δίπλα μας, με την φωνή τους, να μας σπρώξουν σε τρεις ακόμα βαθμούς».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...