«Κόλλησαν» στα Δένδρα

Ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 ήρθαν Κεραυνός Δένδρων και Δολιχιακός, στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη 18η στροφή του 2ου ομίλου της Β΄τοπικής κατηγορίας.

Με τον βαθμό αυτό, η ομάδα των Χρήστου Τασιούλα και Φάνη Μπατραλέξη έφθασε τους είκοσι επτά βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ τους τριάντα τέσσερις πόντους έφθασε το συγκρότημα των Αντώνη Παναγιώτου και Στέφανου Σουγλή.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ, καθώς στο 35ο λεπτό ο Κώστας Σουγλής με ιδανικό τελείωμα ύστερα από πάσα του Αντώνη Παναγιώτου, πέτυχε το 0 – 1 για τον Δολιχιακό.

Από την άλλη, με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 1 – 1 με τον Κατσαβριά και με σουτ μέσα από την αντίπαλη περιοχή.

Τίποτε δεν άλλαξε μέχρι το τέλος κι έτσι οι δύο ομάδες πήραν σήμερα από ένα βαθμό.

Οι Συνθέσεις

Κεραυνός Δένδρων (Χρήστος Τασιούλας – Φάνης Μπατραλέξης): Κωστόπουλος, Θανασάρας, Μπακού Εν., Μαυρούλης, Ζιάμπος, Σκριάπας (90′ Αβδουλάς), Τσιάτας, Τσούτσος, Κατσαβριάς (70′ Τασιούλας), Παζάρας, Ράσα Δ. (75′ Μπατραλέξης).

Δολιχιακός (Αντώνης Παναγιώτου – Στέφανος Σουγλής): Κατοντικίδης, Λαζαρίδης (75′ Μπόλης), Μαρογιάννης (88′ Παπακωνσταντίνου Β.), Τριανταφύλλι, Καντολάρι (88′ Σπάχος), Σουγλής Στ., Τζήκας, Πουρσανίδης, Σουγλής Ζ., Σουγλής Κ., Παναγιώτου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Παλαμίδας, Μπακαλμπάσης, Μπούτος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com