Κόλλησαν στο μηδέν, παρά τις ευκαιρίες…

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Δόξα Αργυροπουλίου και Δωτιέας Αγιάς, μένοντας στο στείρο 0 – 0, παρά τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησαν οι δύο ομάδες.

Η ομάδα του Δωτιέα Αγιάς με τον βαθμό της ισοπαλίας παρέμεινε στην 4η θέση, αποκτώντας πλέον όμως συγκάτοικο, την ομάδα του Σμόλικα Φαλάνης με είκοσι πόντους.

Από την άλλη, η ομάδα της Δόξας Αργυροπουλίου έφτασε τους 11 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στην 13η θέση της σχετικής βαθμολογικής κατάταξης της Α΄ ΕΠΣ Λάρισας.

Τη πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι να ανοίξουν στο σκορ είχαν οι φιλοξενούμενοι. Ο Τσατσαλίδης στο 4ο μόλις λεπτό βγήκε στον χώρο σε θέση τετ – α – τετ με τον Μπαχτσιβάνο, τον οποίο και πλάσαρε, άστοχα όμως.

Πέντε λεπτά αργότερα (9′) ήταν η σειρά των γηπεδούχων να χάσουν μοναδικό τετ – α – τετ. Ο Αποστόλης Τσιάγκος έπαιξε κάθετα στον χώρο, στον Γιώργο Μπαντή, ο οποίος μπήκε περιοχή και πλάσαρε τον Κώστα Μπρέλλα, ο οποίος με τα πόδια απομάκρυνε σωτήρια, κρατώντας το μηδέν στην εστία.

Και αυτήν η φάση δεν ήταν η μοναδική φορά που ο Κώστας Μπρέλλας κράτησε το μηδέν στην εστία του. Όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί και για την ομάδα του.

Και συγκεκριμένα στο δεύτερο μέρος, σταμάτησε όποτε χρειάστηκε τους Μπαντή, Νταμπαλέτσιο και Τσιάγκο.

Μάλιστα στο παιχνίδι ακυρώθηκε και γκολ για την ομάδα της Δόξας Αργυροπουλίου. Τη μπάλα στα δίχτυα είχε στείλει ο Πλιάτσικας στο 62ο λεπτό, πριν υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Αργυροπουλίου (Κώστας Τσιάγκος – Σπύρος Μπέλτσιος): Μπαχτσιβάνος Αστ., Μπαχτσιβάνος Στ., Σακοράφας Βασ., Σακοράφας Βαλ., Νικολακούλης, Νταμπαλέτσιος, Καρακίτσιος (88′ Μάττος Ανδρ.), Βογιατζής Ανδρ. (90′ Μουρούκο), Μπαντής, Τσιάγκος, Πλιάτσικας (75′ Καλόγηρος).

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Βαΐτσης): Μπρέλλας, Γούτος Ν., Κόκκινος, Γούτος Ευαγγ., Μπαρούτζας, Ντάκουλας, Παπαγιαννούλης, Μαλάκος, Γιώργης, Τσατσαλίδης, Φουκαλάς.

Διαιτητική Τριπλέτα
Δημεράς, Νίκζας, Γκουγκότης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...