Κόλλησαν στο… μηδέν

Στείρο τόσο σε θέαμα όσο και σκορ, ματς, παρακολούθησαν στη Μελιβοία, όσοι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου παρακολούθησαν τη «μάχη» της παραμονής μεταξύ του Φιλοκτήτη Μελιβοίας και της Μελίας. Ο Φιλοκτήτης μετά το «διπλό» στο Μαυροβούνι είχε το «momentum» αλλά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει στην έδρα του για μία ακόμη αγωνιστική.

Έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, έχοντας από 8 και 7 βαθμούς αντιστοίχως.

Για τους γηπεδούχους ο Άρης Καπετάνιος «σπατάλησε» τις όποιες ευκαιρίες δημιούργησαν οι συμπαίκτες του, ενώ για την Μελία δεν βρήκαν δίχτυα στις επιθέσεις τους, οι Σπύρος και Βούκουτος.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι εκφράζουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Νίτσα στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τη Μελία.

Οι Συνθέσεις

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Κώστας Παπαρίζος): Κοσμάς, Σπετίμ, Πλατσάς, Πασιάς Π., Πασιάς Δ. (80′ Καραμάνης), Μαλαχτάρης, Τσάκουλης (60′ Παπαρίζος), Καπετάνιος, Ντούμος, Καψάλης (60′ Κουβαράς), Λαδάς.

Ένωσις Μελία (Βαγγέλης Τάχος): Κορέντης, Τσούτσας, Ντινούλης, Γαρυφαλλόπουλος Δ., Τζαβέλλας (50′ Μπαζούλης (55′ Καρασμάνογλου)), Κόλα, Παναγιωτόπουλος, Αγγελακόπουλος, Βούκουτος, Σπύρο, Γαρυφαλλόπουλος Ορ. (85′ Καλογιάννης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Νάκας, Παλαμίδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...