“Κύμα” ανανεώσεων στον Απόλλωνα!

Με τρία από τα βασικά στελέχη του, ανανέωσε τη συνεργασία του ο Απόλλωνας Λάρισας, ανακοινώνοντας την επέκταση της συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο με τους Κώστα Χατζή, Κώστα Κουρτεσιώτη και Κώστα Σκούπρα.

Πιο Αναλυτικά:

“Στον Απόλλωνα Λάρισας θα συνεχίσει και την νέα αγωνιστική περίοδο ο αρχηγός των «κυανόλευκων» Κώστας Χατζής. Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της λαρισινής ΠΑΕ, Παναγιώτης Μαντζανάς βρέθηκε με τον Χατζή και συμφώνησε μαζί του, για επέκταση της συνεργασίας τους και για τον επόμενο χρόνο.

Έτσι ο Απόλλωνας θα έχει τον πολύπειρο αρχηγό του και ένα από τα πιο βασικά “εργαλεία” της ομάδος στην Football League και την αγωνιστική περίοδο 2018-19″.

“Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον Κώστα Κουρτεσιώτη. Πρόκειται για έναν εξαίρετο ποδοσφαιριστή και αδαμάντινο χαρακτήρα που η «κυανόλευκη οικογένεια» του Απόλλωνα ήθελε και κράτησε κοντά της, ύστερα από τις ενέργειες του μεγαλομετόχου μας κ. Παναγιώτη Μαντζανά.

Ευχόμαστε στον Κώστα καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες μαζί μας”.

“Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας της και με τον δυναμικό ακραίο οπισθοφύλακα Κώστα Σκούπρα. Ο Κώστας συνεχίζει λοιπόν κοντά μας, στον Απόλλωνα αλλά είμαστε σίγουροι και πεπεισμένοι οτι με το ήθος και την εμπειρία του θα βοηθήσει στο μέγιστο βαθμό και τα νέα παιδιά που θα πλαισιώσουν φέτος το ρόστερ του συλλόγου μας”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...