«Κύπελλο Αγγλίας όπως… Euro 2004»

Ο Γιώργος Καραγκούνης ευελπιστεί σε καλή πορεία της Φούλαμ στο Κύπελλο Αγγλίας και γιατί όχι, να το κατακτήσει, παρά το γεγονός πως δεν είναι φαβορί, κάτι που πέτυχε και με την Ελλάδα στο Euro 2004.

Ο θεσμός των εκπλήξεων σε όλες τις χώρες είναι το κύπελλο και αύριο (05/01) ξεκινά ο τρίτος γύρος στην Αγγλία. Η Φούλαμ του Γιώργου Καραγκούνη αντιμετωπίζει την Κυριακή τη Μπλάκμπουλ, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να αναφέρεται στους στόχους της ομάδας του, μιλώντας στο match programme του αγώνα.

«Το Κύπελλο δίνει μία ευκαιρία σε κάθε ομάδα. Αυτό δίνει και στο Κύπελλο μία διαφορετική και άκρως ενδιαφέρουσα αίσθηση. Τα πάντα είναι πιθανά. Ξέρω ότι το Κύπελλο Αγγλίας είναι μία ιστορική διοργάνωση, την οποία γνωρίζουμε καλά στην Ελλάδα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο «Κάρα» για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Σκοπός μας είναι να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να προχωρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε και παιχνίδι με το παιχνίδι να φτάσουμε ψηλά. Αυτό ακριβώς κάναμε και με την Ελλάδα το 2004 και όλοι ξέρετε που φτάσαμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...