Κύπελλο: Επικρατέστερη η εκδοχή για διοργάνωση χωρίς ομίλους και με μονό τελικό

Οι Ψαρόπουλος και Λυσάνδρου παρουσίασαν δύο προτάσεις για το format του Κυπέλλου – δίχως να ληφθεί απόφαση όπως είχε προκύψει από πριν – με την εκδοχή του προέδρου της Λίγκας χωρίς ομίλους και με μονό τελικό να κερδίζει περισσότερο τις εντυπώσεις.

Όπως σας είχαμε μεταφέρει νωρίτερα υπήρξε αναβολή της απόφασης για το format του Κυπέλλου. Στο Δ.Σ. της ΕΠΟ ωστόσο παρουσιάστηκαν κυρίως δύο προτάσεις.

Η μία του Ψαρόπουλου που περιλαμβάνει 137 αγώνες και έχει ομίλους υπό άλλη μορφή και διπλό τελικό. Η 2η του Λυσάνδρου που παρουσίασε με power point όλες τις δομές των Κυπέλλων στις χώρες της Ευρώπης και πρότεινε διοργάνωση με 117 ματς δίχως ομίλους και με μονό τελικό. Η πρόταση του προέδρου της SL κέρδισε για τα καλά πόντους αλλά τελική απόφαση θα βγει στις 28 Μαϊου μετά από την τελική εισήγηση – πρόταση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Και τα 2 αυτά πλάνα έχουν μέσα Κυπελλούχους ΕΠΣ.

Επιπλέον επικυρώθηκαν οι πίνακες των ομίλων της Γ’ Εθνικής ενώ το επόμενο Δ.Σ. πάει για τις 19 Μαϊου. Η Ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευση προορίζεται για το Κάραβελ στις 28 Ιουνίου.

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...