«Κύριε Σαρρή προσέξτε μην ξεφτιλιστείτε και εσείς»

Πολλά παράπονα έχει η Παναχαϊκή από την διαιτησία του αγώνα με την Καλλιθέα για την 2η αγωνιστική της Football League. Μέσω ανακοίνωσή της η ομάδα της Πάτρας τονίζει τη φάση που δεν δόθηκε πέναλτι και κόκκινη κάρτα στο παίκτη της Καλλιθέας και καλεί τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή να πάρει μέτρα, ώστε να μην τον ξεφτιλιστεί, όπως ο προκάτοχός του Σοφοκλής Πιλάβιος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«1. Ευχαριστούμε την Π.Α.Ε. Καλλιθέα για την φιλοξενία και επιφυλασσόμενα να την ανταποδώσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Οι ιστορικές και καθαρές ομάδες πρέπει να φέρονται έτσι.

2. Ούτε επιθυμούσαμε ούτε επιθυμούμε να αναφερόμαστε στην διαιτησία, όμως την προηγούμενη εβδομάδα και μόλις στο 2’ δόθηκε εις βάρος μας ανύπαρκτο πέναλτι, ενώ όλο τον υπόλοιπο αγώνα παίξαμε 20 λεπτά αφού διεκόπη ο αγώνας 18 φορές για τον δήθεν τραυματισμό των ποδοσφαιριστών της αντίπαλης ομάδας.

Σήμερα ο διαιτητής Σελίμος δεν καταλόγισε πέναλτι που αποτελεί το παράδειγμα γιατί είναι ακριβώς πέναλτι και δεν έδωσε κόκκινη κάρτα στον τελευταίο παίκτη όπως έπρεπε να κάνει.

Κ. Σαρρή προσέξτε, μήπως η παράνομη εγκληματική οργάνωση που έχει αποκαλυφθεί αλλά συνεχίζει να δρα συνεργαζόμενη με τα ίδια πρόσωπα και τους ίδιους διαιτητές σας κατεξευτελίσει όπως κατεξευτέλισε τον κ. Πιλάβιο και μετά σας αντικαταστήσει με συνοπτικές διαδικασίες όπως αντικατέστησε και αυτόν. Ελπίζουμε η τακτική και αθλητική δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της.

Εμείς συνεχίζουμε να σεβόμαστε εσάς, τον κ. Παπανικολάου, τον κ. Υφαντή, τον κ. Παπακωνσταντίνου, τον κ. Κουρίδη, τον κ. Σταθόπουλο, τον κ. Προύντζο αλλά κυρίως τον κ. Μπριάκο και τον κ. Δούρο.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στον προπονητή μας, είμαστε βέβαιοι ότι με την ομάδα που έχουμε φέτος σε λίγο καιρό θα μας σέβεστε όλοι και θα βρούμε την θέση μας στο ελληνικό ποδόσφαιρο αφού αυτό κυρίως μας έχει ανάγκη, όπως έχει την Λάρισα, τον ΠΑΣ Γιάννενα, τον ΟΦΗ, τον Ηρακλή και όλες τις καθαρές ομάδες των μεγάλων πόλεων για να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα και να μην είναι το ποδόσφαιρο το καταφύγιο των παρανόμων και των στοιχηματζίδων».

Πηγή: sport-fm.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...