Λαμία: Με το «βλέμμα» στους μικρούς ο Χάβος (pics)

Τους παίκτες των τμημάτων υποδομής της Λαμίας «τσεκάρει» σε προπονήσεις αυτή την εβδομάδα στη Λαμία ο Μάκης Χάβος, ενώ γίνονται προσπάθειες να «κλείσει» και φιλικό ως το τέλος της.

Οι προπονήσεις της Λαμίας ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή (17/05), με τους περισσότερους εκ των παικτών της ομάδας να ξεκίνησαν τις διακοπές τους ενόψει της θερινής προετοιμασίας. Εντούτοις ο Μάκης Χάβος και οι συνεργάτες του βρίσκονται ακόμα στη Φθιώτιδα και προπονούν καθημερινά τα «φυντάνια» των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός των «κυανόλευκων» αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές της Κ19 και από της Κ17 της ομάδας, θέλοντας να διακρίνει το ταλέντο που υπάρχει κι ενδεχομένως να προκρίνει περιπτώσεις που θα ακολουθήσουν την πρώτη ομάδα στην προετοιμασία και να στελεχώσουν το ρόστερ της επόμενης χρονιάς.

Αυτό αποτελεί μέρος της συζήτησης που έκανε ο Χάβος με τη διοίκηση και τον Πανουργιά Παπαϊωάννου κατά την ανανέωση του συμβολαίου του πρώτου, ότι δηλαδή θα προσπαθήσει η ομάδα να αναδείξει παίκτες από τις ακαδημίες, εφόσον μπορούν ορισμένοι «μικροί» να αρπάξουν την ευκαιρία από τα… μαλλιά και να πάρουν ευκαιρίες στο κορυφαίο επίπεδο.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν ως το τέλος της εβδομάδας, ενώ γίνονται προσπάθειες να κλειστεί και ένα φιλικό για τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...