Λαμία: Στις 3 Ιουλίου η «πρώτη», στο Καρπενήσι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Το πρόγραμμα προετοιμασίας της ενόψει της σεζόν 2019/20 ανακοίνωσε η Λαμία, που θα συγκεντρωθεί για πρώτη φορά στις 3 Ιουλίου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι από τις 15 ως τις 27 Ιουλίου.

Η πρώτη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 3 Ιουλίου και στις 20:00 στο ΔΑΚ Λαμίας και θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους, ενώ θα προηγηθούν οι καθιερωμένες αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών.

Την Δευτέρα 15 Ιουλίου η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου μέχρι την Πέμπτη 27/07 θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και θα διαμείνει στο ξενοδοχείο «Montana».

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Καρπενήσι θα γίνουν δύο φιλικά παιχνίδια στο κεντρικό γήπεδο του Καρπενησίου, το πρώτο στις 21/7 με αντίπαλο την Μικτή της ΕΠΣ Ευρυτανίας και το δεύτερο στις 26/7 με τον Βόλο.

Μετά την επιστροφή από το Καρπενήσι έχει προγραμματιστεί ένα ακόμη φιλικό την Κυριακή 4 Αυγούστου με την ΑΕΛ στο ΔΑΚ Λαμίας.

Εξάλλου, οι Φθιωτοί θα δώσουν 3 ακόμη φιλικά παιχνίδια μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, με τους αντιπάλους και τις ημερομηνίες να γίνονται γνωστά προσεχώς.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...