Λεκτικό επεισόδιο μεταξύ Δημητριάδη-Θεοδωρίδη!

Έντονη λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ Σάββα Θεοδωρίδη και Βα΄σιλη Δημητριάδη, πριν ξεκινήσει η εκδίκαση των τριών υποθέσεων που εκκρεμούν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Η Πειθαρχική της ΕΠΟ καταπιάνεται στην υπόθεση του Ολυμπιακού μετά την αναβολή της Πέμπτης, στο χώρο του Γουδί όπου η αστυνομική φύλαξη είναι πιο έντονη από τα συνηθισμένα (υπάρχει αστυνομία και έξω από την αίθουσα της εκδίκασης). Οι πρωταθλητές Ελλάδας εκπροσωπούνται από τους Σάββα Θεοδωρίδη και Κούλη Δουρέκα, στις τρεις υποθέσεις που εκκρεμούν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης». Την Ένωση εκπροσωπούν οι Λυσάνδρου, Δημητριάδης και Δημάτος.

Ο ΠΑΟΚ έχει ζητήσει και πρόσθετες καταθέσεις όλων των εμπλεκόμενων με τον αγώνα και ακόμα και ανθρώπων της ΑΕΚ, όπως επίσης και οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες στο Καραϊσκάκη (σ.σ. κάτι που θέλει απόφαση της Εισαγγελείας Πειραιά), πράγματα που από χρονικής πλευράς δεν είναι τόσο βέβαιο πως μπορούν να γίνουν πράξη. 

Ετσι, μένει να δούμε αν θα γίνει αποδεκτή η πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επί του θέματος και αν θα κληθούν κι οι παρευρισκόμενοι από πλευράς ΑΕΚ όπως κι ο παρατηρητής του αγώνα, Λασκαράκης.

Δεν έλειψαν οι εντάσεις με το… καλημέρα λίγο πριν την εκδίκαση των τριών υποθέσεων που εκκρεμούν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σάββας Θεοδωρίδης είπε στον παρατηρητή Λασκαράκη: «Δεν ντρέπεσαι με αυτά που λες; Άλλα μας έλεγες και άλλα λες τώρα»;

«Ήρθαμε να πούμε την αλήθεια κ. Σάββα. Δεν θέλετε την αλήθεια;», είπε ο Δημητριάδης με τον Λασκαράκη να μην αντιδρά και στη συνέχεια ο Σάββας Θεοδωρίδης του απάντησε: «Ήρθατε να πείτε παραμύθια», με τους δύο άντρες στη συνέχεια να προχωρούν σε χαρακτηρισμούς ο ένας προς τον άλλον.

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com