“Λευκή” ισοπαλία παρά τις φάσεις

Στο 0 – 0 έμειναν Κίσσαβος Συκουρίου και Αναγέννηση Φαρσάλων στο γήπεδο Συκουρίου.

Αν και στον αγώνα δημιουργήθηκαν αρκετές ευκαιρίες δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και την κατοχή της μπάλας ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να απειλήσουν μόνο με βαθιές μπαλιές και γρήγορες αντεπιθέσεις.

Στο 25′ σημειώθηκε η πρώτη καλή φάση για τους γηπεδούχους με τον Πικούλη να μπαίνει από τα πλάγια να σουτάρει, με τον Γκατζάνα να αποκρούσει με τα πόδια και τον Κορδέλα να παίρνει το ριμπάουντ αλλά από κοντά να πλασάρει άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στις χαμένες ευκαιρίες στο 30′, όταν απευθείας φάουλ του Ζαγγανά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καραγιάννη.

Στην επανάληψη συνεχίστηκε τι ίδιο σκηνικό. Οι γήπεδούχοι έχασαν κι΄ άλλες ευκαιρείς με τους Κορδέλα και Πικούλη να εξουδετερώνονται από τον Γκατζανά σε τρεις περιπτώσεις. Η τελευταία καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήταν στο 80’ όταν ο Μαντζαρής από κοντά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ στο 50’ όταν ο Ζαγγανάς πλάσαρε λίγο άουτ, από πλεονεκτική θέση για γκολ και στο 75′ όταν ο Γιάννης Θεοχάρης πλάσαρε τον Καραγιάννη και αυτός απέκρουσε εντυπωσιακά.

Οι Συνθέσεις

Κίσσαβος Συκουρίου (Χρήστος Ανδρεούδης): Καραγιάννης, Γκρέτσης (90′ Καρακώστας), Γκανάτσιος, Τόπης (45’ Μαντζαρής), Κώτσιας Αντ., Καραποστόλης, Αγγέλης, Καλλιμάνης (80’ Κώτσιας Ν.), Κορδέλας , Πικούλης, Αλεξανδρίδης.

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζάνας, Κουτσικόπουλος (46′ Αγγελακόπουλος), Τσάμπας, Μπόγκας, Τριανταφύλλου, Ρούμπας, Μουτκανάς (46′ Ανδριόπουλος), Θλιβερός, Θεοχάρης Γ., Ζαγγανάς, Θεοχάρης Β.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...