«Λευκή» ισοπαλία στον Δρυμό

Χωρίς σκορ αλλά και νικητή έληξε η αναμέτρηση στον Δρυμό ανάμεσα στη τοπική ομάδα και τον Ροδιακό για τη 14η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ.

Από ένα βαθμό πήραν λοιπόν Δρυμός και Ροδιακός έπειτα από αυτή την αγωνιστική. Έτσι, η ομάδα του Φάνη Τσέλιου έφθασε τους είκοσι τρεις βαθμούς και συνεχίζει στη πέμπτη θέση, ενώ μία θέση πιο κάτω βρίσκεται το συγκρότημα του Γιώργου Φτεργιώτη έχοντας και δύο βαθμούς λιγότερους.

Στο 25ο λεπτό ο Γιώργος Γκαντούνας εκτέλεσε φάουλ για τους γηπεδούχους και είδε τη μπάλα να σταματά στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Ροδιακού, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Θώμου στο 87ο λεπτού, με τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ματούλα.

Πάντως, ευκαιρίες έχασε και ο Ροδιακός από τη δική του πλευρά με εκφραστές τους Κάγιο, Γκαμπέτα και Πέρπερα, με το 0 – 0 να είναι ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Συνθέσεις

Κεραυνός Δρυμού (Φάνης Τσέλιος): Κατοντικίδης, Μίχης (75′ Αβέλλας), Μαριέλ, Κουτσογιάννης, Μενσούρ, Μπούτλας, Δρυστέλλας (70′ Δόλγιρας), Καραποστόλης (65′ Ζάρρας), Θώμος, Γκαντούνας Γ., Γαλανός (52′ Ζιώγας).

Ροδιακός (Γιώργος Φτεργιώτης): Ματούλας, Μπιζιώτας (75′ Φούντας Αθ.), Κουσάνας, Φούντας Ν., Καλέσης (70′ Χαστάς), Σπάχος, Μάρκος (46′ Μπαλκουράς), Γκαμπέτας (85′ Κάγιο), Μαντζαφλάρας, Πέρπερας, Πατρίκου Αρσ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κακάνης, Δημακόπουλος, Ρουπέλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...