«Λευκή» ισοπαλία στο Αργυροπούλι

Δεν έδειξε νικητή η αναμέτρηση στο Αργυροπούλι με τη Δόξα όπου και υποδέχθηκε τον Δαμασιακό για την 22η στροφή της «μεγάλης» τοπικής κατηγορίας.

Χωρίς σκορ τελείωσε ο αγώνας στο Αργυροπούλι και η Δόξα συνεχίζει στη πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, όπου έφθασε τους τριάντα οκτώ βαθμούς. Αντίθετα, η ομάδα του Νίκου Χρόνη έφθασε τους είκοσι εννέα βαθμούς και συνεχίζει στη δέκατη θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Το σημερινό παιχνίδι λοιπόν δεν είχε γκολ στο Αργυροπούλι, όμως αμφότερες οι δύο ομάδες απώλεσαν ευκαιρίες για να τις μετουσιώσουν σε γκολ.

Από πλευράς Αργυροπουλίου οι Τσιάγκος και Κόκορας είχαν καλές στιγμές στο ματς, ενώ από πλευράς Δαμασιακού, οι Λούτσος και Τσιάλτας έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν τέρμα στην αναμέτρηση, με το 0 – 0 να είναι το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Αργυροπουλίου (Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Αστ., Μπαχτσιβάνος Αστ., Περήφανος, Καφφές, Σαΐτης, Μίζα, Κακαζούκης, Ζάχος, Ραμάι, Κόκορας, Τσιάγκος.

Δαμασιακός (Νίκος Χρόνης): Μιγδάνης, Μόκας, Ιωαννίδης, Ντόκος, Γεωργατζιάς, Δούκας, Μουσιάρης (87′ Οικονόμου), Σουγλής Κ. (73′ Μπακαΐμης), Τσιάλτας, Λούτσος (81′ Ραπτοτάσιος), Τσεκούρας (67′ Μούτσιος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραγιάννης, Δημεράς, Μπουρονίκος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...