«Λευκή» ισοπαλία στο Καλοχώρι

Δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί ο Αχιλλέας Φαρσάλων, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ εκτός έδρας με την Αναγέννηση Καλοχωρίου.

Έτσι ο Αχιλλέας Φαρσάλων έφτασε τους 55 βαθμούς συνολικά, παρέμεινε στη 1η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, ωστόσο είδε τη διαφορά του από τον 2ο Δωτιέα Αγιάς να μειώνεται στους δέκα βαθμούς. Από την άλλη το Καλοχώρι κατέχει την 11η θέση με 25 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να δημιουργήσουν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα. Συγκεκριμένα ο Μπούνα βγήκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, όμως ο κίπερ του Αχιλλέα απέκρουσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα το Καλοχώρι είχε ακόμα κάποιες χαμένες ευκαιρίες με τους Τσεκούρα, Μακρή και Μπούνα. Ενώ για τον Αχιλλέα Φαρσάλων τη καλύτερή του στιγμή στο ματς τη δημιούργησε ο Βασίλης Λόλας, ο οποίος στο 80′ έκανε ένα δυνατό σουτ, όμως ο Νίκος Μαρδάνης απέκρουσε εντυπωσιακά.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Χατζής): Μαρδάνης, Δούρος, Μάρκου, Νεστορίδης, Λιούσκας, Σαΐτης, Μπούνα (70′ Τσεκούρας), Τσιαντούλης, Μακρής (55′ Παιδής), Τσιάτας, Σαμπάνης (75′ Δάκτυλας).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Ντάλλας, Καραμπούζης, Κακαζούκης, Οικονόμου, Κουμπούρας, Τλούπας (60′ Κουντουβάς), Νεμπεγλέρας, Μανιώτης (55′ Νάστας), Παλάσκας, Βούλγαρης (60′ Πετράκης), Λόλας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντελέζος Ι., Δεληγιάννης Αλ., Ντελέζος Θ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com