«Λευκή» ισοπαλία στο Μεσοχώρι

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση στο Μεσοχώρι, εκεί όπου η τοπική ομάδα υποδέχθηκε τον Λαρισαϊκό για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β΄τοπικής κατηγορίας.

Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης, όμως αμφότερες δεν πέτυχαν τέρμα και το 0 – 0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στη συνάντηση. Έτσι, το Μεσοχώρι έφθασε τους επτά βαθμούς, ενώ ένα παραπάνω βαθμό έχει ο Λαρισαϊκός ύστερα και από αυτή την αγωνιστική.

Από πλευράς γηπεδούχων, οι Γκαραβέλης, Καραγιάννης και Τσιάρας είχαν ευκαιρίες να σημειώσουν τέρμα, όπως και για τους φιλοξενούμενους απείλησαν οι Δαλαμπύρας και Τσιμπουκλής.

Το μόνο που άλλαξε στο σημερινό παιχνίδι ήταν πως στο 70ο λεπτό ο Λαρισαϊκός έμεινε με δέκα παίκτες, ύστερα από τη δεύτερη κίτρινη και κόκκινη κάρτα που δέχθηκε από τον κ. Νίτσα ο Πέτρος Ρούμπος.

Οι Συνθέσεις

Ελπίς Μεσοχωρίου (Κώστας Καζάκης): Λικάι, Φράντζας, Λέτσιος (75′ Δαούλας), Μήσιος, Μούσιος, Μαρκούγιας, Κοντοθανάσης, Κουζιώνης (77′ Καλογιάννης), Αλιπρασίτης (46′ Γκαραβέλης), Καρακώστας (85′ Καραγιάννης), Τσιάρας.

Λαρισαϊκός (Γιώργος Χατζής): Γεωργούλας, Κουλούρης, Καραΐσκος, Ρούμπος, Βασιλείου, Ανδρώνης, Μπουζώνας, Τσιμπουκλής, Λίταινας, Δαλαμπύρας, Τασόπουλος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Μάνος, Δεληγιάννη Αλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...