«Λευκή» ισοπαλία στο Πουρνάρι

Χωρίς σκορ και νικητή έληξε η αναμέτρηση στο Πουρνάρι σήμερα το μεσημέρι ανάμεσα στη τοπική ομάδα και τη Πελασγιώτιδα για τη 5η στροφή του 3ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ.

Με το σημερινό βαθμό το συγκρότημα του Δημήτρη Κωστή βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας έχοντας οκτώ βαθμούς, ενώ όσον αφορά το σύνολο του Βασίλη Δραγατζίκη, με το σημερινό βαθμό έφθασε τους πέντε πόντους και βρίσκεται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το 0 – 0 λοιπόν ήταν το τελικό αποτέλεσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους Σιούτα, Κρητικό Μ. και Γκαντόγλου να αστοχούν σε ευκαιρίες για την Αναγέννηση, ενώ οι Τζήμουλας, Δαμασιώτης και Χαραλάμπους δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν στη σημερινή συνάντηση.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Πουρναρίου (Δημήτρης Κωστής): Κρητικός Ι., Ζαϊρές, Μαρτσέλο, Κώτσιας, Μαλαμούδης (46′ Κρητικός Μ.), Νεμπεγλέρας, Καφαντάρης (60′ Γκαντόγλου), Γκουντάρας (70′ Λιόγκας), Σιούτας (81′ Ζιώγας), Κρητικός Θ., Τζήκας.

Πελασγιώτιδα Λάρισας (Βασίλης Δραγατζίκης): Τζήμας, Τέλλιος, Γκόγκος, Χαραλάμπους, Μπατζιανούλης, Γελαλής, Κατράνας, Μαροσούλης, Δαμασιώτης (60′ Λαζαρίδης), Ζυγογιάννης (65′ Μότσης), Τζήμουλας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Νικολάου, Διαμαντής, Κουβατάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...