«Λευκό» το ARENA, απομακρύνεται ο… ΠΑΟΚ!

Η επέλαση του χιονιά στην χώρα μας έχει ως επίκεντρο την Λάρισα, έχοντας βάλει στόχο να κάνει ακατάλληλο το AEL FC ARENA, ενόψει και της Κυριακάτικης αναμέτρησης της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ.

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Λάρισα τις τελευταίες ημέρες, έχουν στρώσει εάν πέπλο χιονιού σε όλη την πόλη, ύψους που αγγίζει περίπου το μισό μέτρο. Από την… «αριάδνη» όπως ήταν λογικό δεν έχει ξεφύγει και το AEL FC ARENA, εκεί όπου η ΑΕΛ το μεσημέρι (15:00) της Κυριακής αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για την εξ΄ αναβολής 11η αγωνιστική της Super League, με το πιο πιθανό σενάριο είναι πως το ματς οδηγείται σε νέα αναβολή.

Βέβαια μέχρι την Κυριακή έχουμε χρόνο ακόμη, αλλά οι μέχρι στιγμής ενδείξεις κάνουν λόγο για αγώνα «δρόμου» εάν θέλουν οι «βυσσινί» να αγωνιστούν και σε άγνωστο πλέον αγωνιστικό χώρο.

15977466_1082106038578199_3360527707222164041_n

Για την ιστορία πάντως, την τελευταία φορά όπου το ARENA καλύφθηκε με χιόνι (όχι όμως τόσο πολύ) ήταν τον Δεκέμβριο του 2010, όταν και τότε ο Κώστας Πηλαδάκης είχε δώσει εντολή να καθαριστεί έγκυρα για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό. Αγώνα τον οποίο έχασε η ΑΕΛ με 1 – 0, με αρκετούς τότε να κατηγορούν την διοίκηση της ομάδας για την απόφαση να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος. Και αυτό διότι θεωρούσαν πως εάν το ματς πήγαινε πιο… πίσω ημερομηνιακά, η ΑΕΛ θα είχε ενισχυθεί μεταγραφικά και θα μπορούσε να χτυπήσει το ματς με περισσότερες πιθανότητες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com