«Λιάπης ολέ ολέ, Λιάπη τρελένομαι»

Θετικότατο ντεμπούτο στο πάγκο της Λάρισα 2012 είχε ο Γιώργος Λιάπης το περασμένο Σάββατο, όπου η ομάδα του κέρδισε το Αργυροπούλι με 3 – 0 για την 16η στροφή της Α΄τοπικής κατηγορίας.

Μετά το «διαζύγιο» με τον Νίκο Αργυρούλη, οι διοικούντες του λαρισινού συλλόγου στράφηκαν αμέσως στη λύση του Γιώργου Λιάπη και με αστραπιαίες κινήσεις πήραν το πολυπόθητο «ναι» για συνεργασία από τον έμπειρο τεχνικό.

Στο πάγκο λοιπόν της Λάρισα 2012 έκανε το ντεμπούτο του ο Λιάπης στο περασμένο παιχνίδι με το Αργυροπούλι και η νέα του ομάδα αφού επέστρεψε μετά την ήττα στην Γιάννουλη από τη τοπική ομάδα, επικράτησε με ευρεία νίκη της Δόξας στη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Εντύπωση μάλιστα προκάλεσε το γεγονός πως φίλαθλοι της Λάρισα 2012 φώναζαν λίγο μετά την επίτευξη του 2 – 0 στο παιχνίδι του Σαββάτου και στο 49ο λεπτό συνθήματα υπέρ του Γιώργου Λιάπη και πιο συγκεκριμένα, «Λιάπης ολέ ολέ, Λιάπη τρελένομαι», όπου και οδήγησε την ομάδα σε μία σπουδαία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της «μεγάλης» τοπικής κατηγορίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...