Λυκογιάννης: «Κάναμε κακό παιχνίδι, να κοιτάξουμε μπροστά»

Ο Άρης Λυκογιάννης μιλώντας για το παιχνίδι του Χολαργού με τον Προμηθέα και την ήττα της ομάδας του, στάθηκε περισσότερα στα άστοχα τρίποντα και στις λιγοστές ασίστ.

«Συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη του. Υπάρχουν δυο στοιχεία στην στατιστική που αποτυπώνουν την εικόνα του ματς. Το ένα αφορά την χαμηλή παραγωγικότητα μας στο επιθετικό κομμάτι όπου είχαμε 57 πόντους με 2/22 τρίποντα και το άλλο είναι η μεγάλη διαφορά στις ασίστ (19 του Προμηθέα έναντι 8 του Χολαργού), στοιχεία που δεν βοήθησαν στην αξιοποίηση των 15 επιθετικών ριμπάουντ» σχολίασε αρχικά ο τεχνικός του Χολαργού και συνέχισε:

«Κάναμε ένα κακό παιχνίδι, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με το Ρέθυμνο. Χάσαμε πολλά ανοικτά σουτ και αυτό δεν έχει να κάνει με την πίεση που άσκησε ο Προμηθέας. Τα λέι απ που χάσαμε δεν ήταν προϊόν πίεσης του αντιπάλου. Απλώς ορισμένοι παίκτες μας δεν ήταν σε καλή επιθετική ημέρα. Δεν έβαλαν τα σουτ και δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό και όταν δεν βρεις ρυθμό έχεις πρόβλημα».

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...