Μάχη για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο!

Μάχη για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο!

Ένας μικρός κακός χαμός επικρατεί στην Γερμανία και αυτό οφείλετε σε έναν Έλληνα και δη τον Κατερινιώτη στόπερ, Κυριάκο Παπαδόπουλο!

Μπορεί ο τεχνικός διευθυντής της Σάλκε να επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, όμως παρόλα αυτά κατηγορεί τους Ιταλούς για παράνομη προσέγγιση του ποδοσφαιριστή τους.

Μετά την πώληση του Τιάγκο Σίλβα στη Παρί Σεν Ζερμέν, οι “ροσονέρι” βρίσκονται σε αναζήτηση κεντρικού μαυντικού και η περίπτωση του Κυριάκου Παπαδόπουλου, φαντάζει για τους ίδιους η ιδανικότερη λύση.

Μίλαν και Σάλκε παίζουν αντίπαλες σε φιλικό προετοιμασίας στις 24 Ιουλίου, με το κλίμα πάντως όσον αφορά στους παράγοντες να μην μοιάζει ιδιαίτερα φιλικό.

“Θα δούμε την Μίλαν την άλλη εβδομάδα στο φιλικό και θα πω στους εκπρόσωπους της πως θα ήταν καλό να ειδοποιήσουν πρώτα την επόμενη φορά που θα θέλουν να μιλήσουν με κάποιον παίκτη”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Χορστ Χελντ.

“Μπορώ να επιβεβαιώσω πως η Μίλαν συζήτησε με ανθρώπους του Παπαδόπουλου. Υπάρχει το ενδιαφέρον της Μίλαν, αλλά δεν υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά του παίκτη. Ο Πάπα θέλει να μείνει εδώ”.

Ο τεχνικός διευθυντής της Σάλκε φυσικά κάνει το δικό του… παιχνίδι, καθώς το να μην θέλει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος να πάει στην Μίλαν είναι λίγο δύσκολο, απλά θα προσπαθήσει η ομάδα να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για να τον παραχωρήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...