«Μίλησε» από το κόρνερ ο Θεοχαρούλης!

Με ένα γκολ του Μιχάλη Θεοχαρούλη με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, η Ραχούλα πέρασε από την Υπέρεια με 1 – 0 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου.

Η Δόξα Ραχούλας συνεχίζει την ανοδική της πορεία το τελευταίο καιρό και με τη σημερινή νίκη έφθασε τους δέκα οκτώ βαθμούς κι ενώ βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας.

Αντίθετα, η Δόξα Υπέρειας δεν μπόρεσε σήμερα να κάμψει την αντίσταση της Δόξας και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κι έτσι βρίσκεται μία θέση πιο κάτω έχοντας συγκεντρώσει δέκα τέσσερις βαθμούς.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, η Ραχούλα μπήκε μπροστά στο σκορ χάρη στην όμορφη απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μιχάλη Θεοχαρούλη που κατέληξε στα δίχτυα του Μωυσιάδη για το 0 – 1.

Στο δεύτερο μέρος τώρα και στο 70ο λεπτό, ο Γκατζόγιας απάντησε με μία σέντρα – σουτ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γιώργου Μουτσάι.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν και ευκαιρίες με τους Βασίλη Σκάκο και Βασίλη Αργυρακούλη, όμως το 0 – 1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Υπέρειας (Κώστας Τσιουτσιούμης): Μωυσιάδης, Δημητρίου Απ., Τσούνι, Ευθυμιάδης, Τραμπάκουλος, Τσιούρης Γ., Καλφόγλου (65′ Γεωργουλόπουλος), Βαλτέρι, Κερμελίδης (46′ Δημητρίου Αθ.), Γκατζόγιας, Τσακουρίδης.

Δόξα Ραχούλας (Χρήστος Αρχοντής): Μουτσάι, Κοτσίρας, Βλησαρούλης, Καψάλης, Θεοχαρούλης, Τσακαβίτης, Χλόπτσιος (87′ λ.τ. Μηταλούλης), Σκάκος Β., Τζανακούλης, Χασιώτης, Αργυρακούλης (70′ Σταμουλάκης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Νατσιούλας, Νάκας, Παραφέστας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...