“Μαγνήτισε” τα βλέμματα για μια ακόμη χρονιά η “Auto Tsogias” στον 12ο Motor Festival

Στο 12ο Motor Festival στη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία για μια ακόμη χρονιά η “Auto Tsogias” με μία γκάμα εκ των κορυφαίων αυτοκινήτων που διαθέτει στην έκθεση 250 αυτοκινήτων στις γραμμές της Βόλου.

Η εταιρεία “Auto Tsogias” αποτέλεσε Χρυσός Χορηγός του 12ου Motor Festival, ενώ παράλληλα συμμετείχε στη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού με έκθεση περισσότερων από 30 αυτοκινήτων, τα οποία οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να συλλέξουν τις δικές τους πληροφορίες.

Ο Νίκος Τσόγιας είναι ο ιδιοκτήτης της “Auto Tsogias”, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες μεταχειρισμένων, με έναν δυναμικό στόλο που ξεπερνάει τα 250 αυτοκίνητα.

Η εταιρία “Auto Tsogias” βρίσκεται στην οδό Κορίνθου 1 στην Λάρισα (δίπλα στις γραμμές της οδού Βόλου) και δραστηριοποιείται στον χώρο της αγοράς και πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Ύστερα από εμπειρία 40 ετών στον χώρο, η “Auto Tsogias” επικεντρώνει τις προσπαθειές της στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών με συνέπεια και στόχο να παρέχει σε εσάς τα καλύτερα αυτοκίνητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μια τεράστια γκάμα 250 αυτοκινήτων που αποτελείται απο μοντέλα όλων των κατηγοριών, σας περιμένει όλους στους 3 εκθεσιακούς χώρους της “Auto Tsogias”, για να καλύψει όλες σας τις ανάγκες. Όλα τα αυτοκίνητά έχουνε περάσει λεπτομερή τεχνικό έλεγχο και έλεγχο φανοποιίας, διαθέτουν βιβλία συντήρησης ελληνικής αντιπροσωπείας και καλύπτονται με ενός έτους εγγύηση.

Τα αυστηρά κριτήρια αγοράς των αυτοκινήτων, μας επιτρέπουν να δεχόμαστε τεχνικό έλεγχο σε συνεργείο της επιλογής σας. Η εταιρεία διαθέτει εναλλακτικές επιλογές για την χρηματοδότηση του αυτοκινήτου σας και γρήγορες διαδικασίες διεκπαιρέωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...